Endelig, fikk vi fisk…

Dårlig vær og sterke vind hadde hindret oss til å dra til fisketur. Og jeg sa til Hr. Happy at det er ikke sikkert at vi får smakt av makrell fisk i år. Men en dag ble det litt stille og vi dro til fiske tur.

Vi kastet fiskestengene og prøvde fiskelykken til ingen nytte. Det kom en annen båt, en kjente og han sa at han hadde vært ute i to timer uten fiskelykke. Og det gjorde oss ikke oppglødd.

Jeg sa til Hr. Happy at jeg skal spille “praise and worship# sanger gjennom min telefon slik at fiskene blir tiltrukket av det. Jeg mintes om en venninne som fortalte at julestjernene hennes begynte å blomstre igjen etter at hun spilte “praise and worship song” til plantene.

Og tro det eller ikke så plutselig kom fiskene og vi fikk masse makrell og torsk.

Og det skjedde også forleden dag da det var stille og vi dro igjen til en fiske tur. Etteren stund uten lykke, sa jeg at jeg til Hr. Happy at skal spille “praise and worship song” igjen og vi får se. Så jeg sluttet å fiske og bare lyttet. Plutselig husket jeg Peter i bibelen hvor han og kameratene var på en fisketur og ikke fikk fisk. Jesus kom og sa til dem at de må kaste fiskegarnet igjen. Og da det gjorde det, fikk dem masse fisk. Jeg følte at jeg skal også gjøre det og kastet fiskestangen min og det gjorde Hr. Happy også. Og tro det eller ikke, vi fikk masse fisk:) Noen mirakler i hverdagen.

Da blir det en del som får velsignelse ettersom vi ikke klarer å spise all fisken. Og jeg husker også at Gud sa at hvis vi gir, får vi det rikelig tilbake:)

Spiser du makrell?

6 kommentarer
    1. Så fint at dere fikk så mye!
      Vi spiser heller ikke makrell, men vi godt liker ørret, laks og torsk. Kveite også.
      Fine bilder!🤗

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg