METTEASK GJENFORENING

                      METTEASK GJENFORENING

 

Mette gleder seg veldig mye for at hennes elskede kommer snart. Det kribler sikkert i magen og lykken er overskrivelig. Jeg er glad for hennes vegne.

Mettes liv har jo vært åpen for alle hvor hun forteller om hennes kjærlighet historie med Huseyin. Det har skapt debatt overalt om dette både negative og positive.  Hvorfor det?

Vel, det er jo til tross alt en kjærlighet forhold mellom to mennesker med ulike bakgrunn og farge. Selv om kanskje det er ikke så uvanlig nå for tiden enn for mange år siden. Det blir ikke enkelt både for Mette og Huseyin å face utfordringer som kommer underveis.

 Hvordan kan jeg uttale meg om dette? Jo, det kan jeg fordi jeg har gjennomgått det selv. Jeg kan også forstå Huseyin situasjon. For jeg er også en utlending, brun i huden og svart i håret og giftet meg en blåøyd og blond nordmann. Vel mannen min har blitt grå på håret nå i det siste og jeg likeså.

 Jeg kan også forstå Mettes situasjon fordi jeg har sett hvordan min mann håndterte utfordringer imellom oss. Det har ikke vært lett fordi vi har ulike kultur, språket, bakgrunn, tro og jeg med tre barn i tillegg og skulle jobbe og studere samtidig.  

 

IKKE LETT

Det har ikke vært lett til å begynne med særlig med språket. Min mann hadde vært flink til å ikke snakke engelsk med meg slik at jeg kunne lære fort norskespråket. Skulle tro at Mette snakker også engelsk med sin elskede. Huseyin bør lære fort det norskespråket. Kanskje han kan det allerede? I hvert fall, hvis ikke, dess fortere han lærer språket, dess lettere kommer han seg på arbeid. Min erfaring.

ARBEID

Ja, arbeid. Selv om mannen min har fast arbeid og kunne betale utgiftene hva et hus innebærer, men jeg har tre barn på Filippinene som trengte penger for å kunne leve og gå på skole, derfor jeg var nødt til å jobbe slik at jeg kunne forsørge dem. Det var slutt mellom meg og faren til mine barn på Filippinene og livet i helvete sammen med han. Men det er en annen historie.

 Tilbake til arbeid. Takk og pris så var det en snill dame som eide en blomsterbutikk før som ga meg mulighet til å jobbe der selv med liten norsk kunnskap. Der tjente jeg penger som jeg kunne bruke til mine barn. Jeg forstår det slik at Mette har barn fra før og hun er til og med mormor. Og her kommer også mye utfordringer for begge parter om samhold, penger, gaver, ferier osv.

 

SLEMME FOLK

Men det var ikke bare snille folk altså. Huseyin ville sikkert oppleve fordømmer. Jeg fikk høre at jeg giftet meg bare med en nordmann for å få oppholdt i Norge. Han har kanskje hørt det også? Jeg hørte at jeg kommer sikkert til å skille meg med nordmannen etter å ha fått fast opphold i Norge. Jeg tror de fleste utlendinger som gifter seg med nordmann får høre det. Men nordmenn har også lov til å være skeptisk fordi det skjer mange slike tilfeller.

Jeg fikk fortalt at den mannen som jeg skulle gifte meg med var både ateist og alkoholiker som ikke passet til en kristen dame som meg engang. Jeg ble selvfølgelig såret, men min mann er ikke alkoholiker altså. Han hadde festet i sin ungdomstid og drukket som sjømann, ja. Men han er ikke alkoholiker. Ja, han er vel ikke troende, men han hindrer meg ikke til å drukne i bibelen og be døgnet rundt😊

Men er kjærligheten sterk nok mellom Mette og Huseyin, ville dem klare motgangen. Det ville jo også ethvert ekteskap uansett om de er begge nordmann eller ikke.

 

GIFT LENGE

Min mann og jeg har vært gift i 30 år og like forelsket. Det er en fordel at han er sjømann og er ofte bortreist. Vi rekker ikke å bli lei av hverandre og derfor oppfører vi oss som nygift hele tiden. Vi har lært å møte halvveis for ting vi ikke er enige og respektere andre for egne synspunkter. Det hjelper også å ha egne bankkontoer slik at man kan disponere sine egne penger selv. Selvfølgelig, det er også viktig å dele på utgiftene.  Jeg er heldig slik at min mann har bedre økonomi enn meg og har en så snill til og med som kjøper ny bil som jeg kan bruke mens han kjører en gamle en😊

GJENFØRENING

Jeg får nesten tårer i øynene når jeg ser for meg Mette og Huseyins gjenforening. Og at han får se igjen sin datter og få holde det i sine armer. Jeg skulle ønske at mine barn hadde fått kommet til Norge den tiden jeg søkte gjenforening. Men Utlendingsdirektoratet ga dem ikke oppholdt til Norge. Selv om vi har både arbeid, hus og økonomi til flere barn.  Jeg brukte alt middel. Hyret en advokat, ba hjelp fra en politikker og det ble skrevet i en avis om min kamp om gjenforening til og med. Men Utlendingsdirektoratet hadde vært hardt. Fik nei etter nei. Jeg sendte brev etter brev til UD til ingen nytte. Mine barn fikk bare komme til Norge på ferie, men ikke permanent opphold. Har ingenting å si om det var jeg som forsørget dem og de bodde ikke hos deres far. Mine barn bodde hos min mor da de var unge.

Men det var mange år siden sist det og jeg takker Gud for det har gått vel med oss alle sammen og vi lever et godt liv på hver sin kant av kloden og har gode kommunikasjon. Det har vært tøft, men det er vel meningen med alt.

Så til Mette og Huseyin….LYKKE TIL MEG KJÆRLIGHETEN OG IKKE GIR OPP.

Avslutter med ord fra den levendeboken om kjærligheten:
Kjærligheten er tålmodig, er velvillig.

Kjærligheten misunner ikke.

Kjærligheten skryter ikke, den blåser seg ikke opp.

 Den gjør ikke noe usømmelig, søker ikke sitt eget, blir ikke bitter, gjemmer ikke på det onde.

 Den gleder seg ikke over urett, men gleder seg ved sannhet.

 Den utholder alt, tror alt, håper alt, tåler alt. 

Kjærligheten faller aldri bort. likesom jeg selv er fullt ut kjent. 13 Men nå blir de stående disse tre: tro, håp og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten.
Paulus’ første brev til korinterne 13:4-8

Steinalderbrød

Merkelig brød tenker jeg da jeg så dette brødposen på butikken. Jeg tenkte at var det slike brød dem spiste i Steinalderen? Ingrediensene består av bare frø. Jeg ville sikkert juble av glede hvis jeg var en fugl på handletur…men jeg også kunne tenke meg at jeg er fri som en fugl og kunne trekke meg til varmere strøk når kulden setter inn i min gamle kropp. 

Men i det minste jeg kunne i hvert fall vandre i Steinalderens tid, tenkte jeg hvis jeg bake steinaldersbrød.

 

Strange bread I think when I saw this bread bag in the store. I thought it was such a bread they ate in the Stone Age? the ingredients consist of only seeds. I would probably rejoice with joy if I were a bird on a shopping trip … but I could also imagine that I am free as a bird and could retreat to warmer regions when the cold sets in my old body.

But I could at least be in the Stone Age, I thought, if I bake Stone Age bread.

 

Det står oppskrift i posen. Lett å følge. Trenger ikke å kna deig engang.

The recipe is written on the label.

Easy to follow. No need to even knead the dough.

 

Etter en time er brødet ferdig. Det gjenstår å smake.

After an hour, the bread is ready. It remains to taste.

BON APPETIT! Nammmmm!

Plutselig tenkte jeg på brødfrøene jeg kjøpte for fuglene ute. Kan jeg bake disse frøene? Kanskje hvis jeg spiser nok av disse frøene, får jeg både fjær og nebb en dag? Så jeg kan synge med det nebbet jeg har og fly til Filippinene og besøke slekta? Jeg tror ikke det skjer i millioner av år selv om det er mange som tror på mutasjoner.  Nei da….jeg holder meg til frøene som beregnet for mennesker selv om jeg tror disse posene inneholder også frø som er menneske føde. 

Suddenly I thought of the bread seeds I bought for the birds outside. Can I bake bread out of these seeds? Maybe if I eat enough of these seeds, I will get both feathers and beaks one day? So I can sing with the beak I have and fly to the Philippines and visit my relatives? Not in a million years…although many believe in mutations. I stick to the seeds as intended for humans even though I think these bags also contain seeds that are human food.

 

Når vi snakker om fuglene, husket jeg et vers i bibelen om det som en god påminnelse at jeg skal ikke bekymre meg. 

Se på fuglene under himmelen! De sår ikke , de høster ikke og samler ikke i hus, men den Far dere har i himmelen, gir dem føde allikevel. Er dere ikke verdt enn de? Matteus 6:26

When we talk about the birds, I remembered a verse in the Bible about it as a good reminder that I should not worry.

BLOGGKONGENS KOMMENDE BRYLLUP

                KOKKENS KOMMENDE BRYLLUP

 

Kokk, Restaurant, Uniform, Mat, Yrke, Voksen

source

Tenkt det at den mest berømte blogger i Norge skal snart gifte seg. Det er veldig mange som venter på å få sett den kommende bryllupet av DEN MEST BELESTE MANNEN. Mon tro tittelen på innlegget blir  “KOKKENJAEVEL GIFTER SEG.” Kanskje han og fruen kommer til å kjøre en runde i gaten der han bor slik at nysgjerrige øyne kan se på den vakre bruden? Kommer det kanskje journalister fra den ene og andre avisa eller blad til å filme eller skrive om bryllupet? Men i disse koronatider er det vel ikke mulig….men kokken har gjort det umulige før:)
Men ikke bare at han skulle gifte seg, mange er vel spent på maten han skulle lage den dagen eller pålegge andre til å gjøre det etter hans oppskrift, men denne gangen er det han som skulle betale for at de andre skal bruke oppskriftene hans til matlaging og han vil sikkert gledelig betale akkurat som fansene hans. Når det er sagt, jeg har ingen ting med om man vipser penger til han for oppskriftene. Jeg kan sikkert gjøre det også hvis jeg finner fristende oppskrift etter min filippinske gane. 

Ja, det er en fordel og ulemper å være kjendis. For mye press kanskje som han opplever i det siste. Må tåle mye kritikk for det er så vanskelig å tilfredsstille andre. 

Ja, det var mye stas med å være kjendis for mange vil sikkert feire begivenheten med han på nært hold og lang avstand.

I fjor hadde min mann og jeg feiret perlebryllupdag. Det var ikke en stor begivenhet fordi det var bare oss to:) Og maten besto av sushi som ble bestilt fra en sushibar i nærheten. Lurer på hvordan kokken skal feire hans perlebryllupsdag. Jeg kommer kanskje ikke til å få se det for denne kjerringa begynner å bli gammel.

Nylig hadde min datter på Filippinene feiret 15-årsbryllupsdagen. Halve av mine. De gikk bare ut og spise på en restaurant som heter Alba

Alba Restaurant Espanol bygget i 1552. Jeg lurer på hvilken restaurant den berømte kokken skal bruke jeg….

THE COOK’S UPCOMING WEDDING

Imagine that the most famous blogger in Norway will soon get married. There are very many waiting to see the upcoming wedding of THE MOST READ MAN. I think the title of the post will be “KOKKENJAEVEL MARRIES.” Maybe he and his wife are going to drive around the street where he lives so that curious eyes can look at the beautiful bride? Will journalists from one or the other newspaper or magazine film or write about the wedding. But in these corona times, it is probably not possible …. but the chef has done the impossible before 🙂

But not only that he should get married, many are probably excited about the food he would make that day or order others to do so according to his recipe, but this time it is he who would pay for them to use his recipes for cooking and he will surely happily pay just like his fans. That said, I have nothing to do with flipping money to him for the recipes. I can probably do that too if I find a tempting recipe for my Filipino palate.

Yes, there are pros and cons to being a celebrity. Too much pressure perhaps as he has been experiencing lately. Must withstand a lot of criticism because it is so difficult to satisfy others.

Yes, it was a lot of fun to be a celebrity for many will surely celebrate the event with him up close and long-distance.

Last year, my husband and I had celebrated Pearl Wedding Day. It was not a big event because it was just the two of us 🙂 And the food consisted of sushi ordered from a sushi bar nearby. Wondering how the chef should celebrate his pearl wedding anniversary. I may not see it because this old woman is getting old.

Recently, my daughter in the Philippines celebrated her 15th wedding anniversary. Half of mine. They just went out to eat at a restaurant called Alba

Alba Restaurant Espanol built-in 1552. I wonder which restaurant the famous chef should use ….

 

Og det spiste: Paella Valencana  består vel av ris, grønne bønner, ulike kjøtt som kanin, kylling eller and og sjømat pyntet med egg og Lengua Sevillana som er laget av svinetunge eller oksetunga. Det er ikke sikkert kokken vil ha det på bryllupet hans for han har sikkert egne oppskrifter på lager og jeg tviler på at okse eller svinetunga er i menyen hans.

And they ate: Paella Valencana probably consists of rice, green beans, various meats such as rabbit, chicken or duck and seafood garnished with eggs and Lengua Sevillana made from pork tongue or beef tongue. It is not certain that the CHEF will have it at his wedding because he probably has his own recipes in stock and I doubt that beef or pork tongue is on his menu.

 

Dessert var Tarta de Queso.

Nylig min yngste datter ble invitert på et bryllup av en arbeidskollega og de spiste på Akers brygga og de spiste:

Recently my youngest daughter was invited to a wedding by a work colleague and they ate at Aker’s pier and they ate:

Så nå venter jeg spent som alle de andre…er blitt nysgjerrige på kokkens bryllup.

Følger du med KOKKEN?

So now I’m anxiously waiting like everyone else … has become curious about the chef’s wedding.

Are you following the COOK?

ROSA BLOGGER? PINK BLOGGER?

For en stund siden, rosa blogger var et populært ord i blogg verden. Men det er ingen blogger som blir titulert med det nå for tiden? I hvert fall, jeg har ikke hørt det.

Men har du hørt om rosa kanin?

Hun ble født i mitt hus en dag og nå er hun klar til å tre inn i bloggverden. Det var ikke lenge siden hun var nede (foten) hvor hun ble tråkket og måte tåle ulike lukter.  Nå ønsker nå å gå til topps. I hver fall bli synlig. Vil du hilse på henne?

Sammen ønsker vi deg en god lørdagsmorgen:)

A while ago, the pink blogger was a popular word in the blog world. But there is no blogger being titled with it now? I haven’t heard from her lately. 

But have you heard of pink rabbit?

She was born in my house one day and now she is ready to enter the blog world. It was not long since she was down (foot) where she is trampled and has to endure various smells. So now she wants to go to the top. At least be visible. Do you want to greet her?

Together we wish you a good Saturday morning 🙂

 

Hvordan lager påskepynt og påskekos/ How to make Easter decoration and sweets

Yes! Du leste rett. Jeg skal vise deg hvordan å lage påskepynt og kos, hvis du har lyst til å prøve.

Ettersom det nærmer seg påske, har jeg tenkt å lage noe til det. Og når det er påske, så er det mye egg pynt som blir brukt. Denne gangen fant jeg en oppskrift hvordan lager eggereir fra HER.

Jeg har laget min versjon av det og her er det.

Yes! You read that right. As Easter approaches, I plan to make something for it. And when it’s Easter, a lot of egg decorations are used. This time I found a recipe for how to make egg nests from HERE.

I will show you how if you want to make it.

Min versjon / my version

Hvordan lage:

Jeg brukte: 4 kopper marsmallow, 5 kopper rispuffer, 1/4 kopp smeltet smør og en teskje vaniljesukker. 

Jeg klippet marsmallowene  i små biter og smeltet dem i microovn i 1 minutt eller til dem smelte. Tilsatt smeltet smør, risfuffer, vanilje sukker og rørte sammen og fylte muffins former. Endelig fikk jeg bruke muffinsformene som jeg fikk i gave fra min yngste datter. Hun blir sikkert glad.

How to make:

I used: 4 cups marshmallow, 5 cups rice puffs, 1/4 cup melted butter. and a teaspoon of vanilla sugar.

I cut the marshmallows into small pieces and melted them in the microwave for 1 minute or until they melted. Added melted butter, rice muffins, vanilla sugar and stirred together and filled muffin tins. Finally, I got to use the muffin tins that I got as a gift from my youngest daughter. She’s probably going to be happy.

Jeg har mer til overs, så jeg formet små kuler av restene. Farget med grønnfarge. Jeg brukte de som pynt rundt reierene som du ser på bildet.

I have more leftovers, so I shaped small balls from the leftovers. Colored with green color. I used them as a decoration around the nest.

Den gule fargen er kokosmel farget med matfarge.

The yellow color is coconut flour colored with yellow coloring.

BON APPETIT.  Min måte å komme ut av kjelleren.

My way of coming out from the dark cellar.

Jeg elsker jo egentlig påsketiden. Ikke bare på grunn av alt ting man kan lage og gjøre i påske og ferien, men at det minner meg at Jesus døde for alle sammen slik at vi kan ha evig liv.

I really love Easter time. Not just because of all the things one can make and do at Easter and vacation, but that it reminds me that Jesus died for all so that we can have eternal life.

Liker du å lage påskepynt? 

Hva betyr påske for deg?

Do you like Easter?

What does Easter mean to you?

NÅR ALT ER SVART /WHEN EVERYTHING IS BLACK

Har du noen gang følt at alt ser svart ut? Kan det bli verre, tror du? Noen ganger kan jeg føle det slik som i det siste dagene. Det var ikke nok at jeg havnet i den mørke kjeller, i tillegg etter at jeg har tatt koronavaksine, fikk jeg influensa bivirkninger at  det og jeg syntes at det var nok. 

Og jeg som prøver så godt jeg kan å komme ut av den tilstanden jeg er gjennom skriving og være kreative med mine hender.

I går kveld, tok jeg beroligende medisiner pluss en sterk dose med Paracet  i håp om å få sove lenge. Og jeg sov ca 6 timer og jeg er takknemlig.

Våknet likevel fortsatt utmattet og halv svimmel.

Hadde telefontime med legen i dag og hun sa til meg at jeg må lære å ta hensyn til kroppen min, fordi hun sa at jeg ikke gjør det. Presser meg å gjøre alt som jeg trodde at alle forventer at jeg skulle gjøre og da går det utover helsa mi.  Det er greit å kunne gjøre litt enn ingenting i følge hun. Jeg sa at jeg skal prøve å gjøre det. Meningen at fra mandag jeg skal prøve å begynne å jobbe igjen 40%.

Etter at jeg har snakket med legen…tenkte jeg hva som kan gjør dagen min lysere i dag. Fant ut at jeg kan prøve å gå til butikken et skritt om gangen for det er en del ting jeg har tenkt å kjøpe. Jeg tenkte at hvis jeg ikke klarer, kan jeg bare ringe en drosje. Da får jeg frisk luft og mosjon som kroppen min trenger.

Have you ever felt that everything looks black? Could it get worse,  you think? Sometimes I can feel it like in the last few days. It was not enough that I ended up in the dark cellar, in addition, after taking the coronary vaccine, I got the flu side effects that I felt that I have enough.

Trying my best to get out of my current situation through writing and be creative with my hands so that I can focus of something else other than my  illness.

Last night, I took sedatives plus a strong dose of Paracet hoping to get a long sleep. And I slept about 6 hours and I am grateful.

Still woke up exhausted and half dizzy.

Had phone call with the doctor today and she told me I have to learn to pay attention to my body because she said I do not. Because I am pressing myself to do everything that I thought everyone  expects me to do and then it goes beyond my health. According to her, it is good to be able to do little work than nothing. I said I would try to do that. She advised me to work 40%  from Monday I said I will try. 

After talking to the doctor … I thought about what could make my day brighter today. Found out that I could try to go to the store one step at a time because there are a number of things I needed to buy. I thought that if I could not manage to walk farther, I could just call a cab.
Jeg lyttet til musikken gjennom Youtube mens jeg gikk og det hjalp å få meg i gang. 

I listened to music through Youtube while I was walking and it helped get me started.

Opphold vær/ The weather is nice

Jeg så mange fine blomster på butikken og fargene gjorde meg glad. 

I saw beautiful flowers in the shop and the colors gave joy to my heart.

Etter at jeg har vært på butikken, dro jeg til kirkegård for å fjerne visne blomster fra morsdagen. Tenkte at jeg kunne prøve å gå litt lenger. 

After visiting the store, I went to the cemetery to remove withered flowers from Mother’s Day. I thought I could go a little bit further.

Det var veldig slitsomt på vei hjemover, men takk og pris at jeg har klart det.

It was very tiring on the way home, but thank goodness I managed it.

 

Som du ser, jeg handlet en del sokker. Tenkt å lage ulike figurer av disse sokkene for jeg fant flere ideer fra Pinterest. Min måte å komme tilbake til lyset igjen. Være kreative.

As you can see, I bought many pairs of socks.  I plan to make different stuff toys out of these socks because I found several ideas from Pinterest. My way of coming back to light again.

Dagens tips til meg selv og for andre som sliter:

Ikke tenkt på negative.

Ikke gi opp.

Finne noe positive ting å gjøre.

Ikke press kroppen for mye.

Lyt til oppløftende musikk.

Ha tro til Gud.

Bruk naturens skjønnhet.

Today’s tips for myself and for others who are struggling:

Do not think of the negative thoughts.

Do not give up. The best is yet to come.

Find some positive things to do.

Do not push the body too much.

Listen to uplifting music.

Have faith in God.

Use the beauty of nature.

Hvordan har du det i dag?

How are you today?

Asiatisk og norsk mat

Tenk å ha to personligheter. Ja, kanskje jeg har flere? Etter å ha bodd i Norge i mange år, har jeg blitt fornorsket særlig i matveien. Så måltidene jeg tilbereder er blanding av filippinsk og norsk oppskrift.

Nylig laget jeg en filippinsk rett for denne kjerringa må vel mat til å å overleve. 

Denne retten heter ” adobo” på filippinsk og består av svinekjøtt og kyllingvinger (man kan velge begge deler eller bare en type kjøtt). I tilfelle du har lyst til å prøve. 

Ingrediensene: 

Ca et kilo kjøtt

1/4 kopp eddik

1/2 kopp soya saus

en boks ananas kraft ( selve ananas brukes til pynt)

en rød chili (hakket) kan sløyfes, men bruke pepper isteden. 

3 fedd hvitløk og en løk( hakket)

en teskje med salt

Kan kokes i en gryte eller ha alt i en form og stek i ovn i 180 grader ca. 40 minutter. Jeg valgte ovnen slik at jeg slapp å passe på:)

Her er resultatet. Pyntet med ananas skiver og hakket purreløk.

English: 

Imagine having two personalities. Yes, maybe I have more? Having lived in Norway for many years, I have been Norwegianized especially in the food chain. So the meals I prepare are a mixture of Filipino and Norwegian recipes.

Recently I made a Filipino dish for this old woman needs food to survive no matter how sick she is.

This dish is called “adobo” in Filipino and consists of pork and chicken wings (you can choose both or just one type of meat). In case you feel like trying.

The ingredients:

About a kilo of meat

1/4 cup vinegar

1/2 cup soy sauce

a box of pineapple power (the pineapple itself is used for garnish)

a red chili (chopped) can be omitted, but use pepper instead.

3 cloves garlic and one onion (chopped)

1 teaspoon salt

Can be boiled in a pan or have everything in a form and bake in the oven at 180 degrees approx. 40 minutes. I chose the oven so I didn’t have to look after it for 40 minutes:)

Here is the result. Garnished with pineapple slices and chopped leeks.

 

Og servert med bakte poteter og gulrøtter ( Brukte airfryer) Isteden av ris som vi bruker til Filippinene. Norsk vri.

And served with baked potatoes and carrots (Used air fryer) Instead of rice that we use for the Philippines. Norwegian twist

Jeg bakte også eltefritt havrebrød den dagen:)  Oppskrift her:

Den er god:)

 

I also baked no kneading oatmeal bread that day 🙂 Recipe above. ( oppskrift her)

It is good:)

Bruker du oppskrifter fra andre land?

Baker du ofte brød? 

Når vi snakker om mat, avslutter jeg med ord fra Livets bok. Så får vi også åndelig mat:)

Do you use recipes from other countries?

Do you often bake bread?

When we talk about food, I end with the word from God. . Then we also get spiritual food 🙂

på norsk: 

Frykt for Herren er opphav til visdom, å kjenne Den Hellige Ånd er forstand.

Jeg vil gi deg mange dager, flere leveår skal du få. 
Er du vis, blir det til gagn for deg; spotter du, må du lide for deg selv. Ordspråkene 9: 10-12.

Ønsker deg en deilig dag!

 

Bugs Bunny

Snart påske og det er litt artig med å markere det med kaniner. Fant en ide på Pinterest. Linken her:

Jeg synes de er så søte og jeg prøvde å lage etter oppskriften. 

Min ferdig kanin. Jeg glemte rouge på kinnene.

Med rouge på kinnet. Jeg synes hun er finere uten rouge på kinnet, men gjort er gjort:)

Kanskje jeg skal lage flere kaniner:)

Har du lyst å prøve?