Impossible

Amazing God, let there be no doubt in our hearts who You are when we come to You. Let us be assured of Your love that never fails although sometimes we feel unloved. Because it is there no matter how this world tells us that it is not. Because Your Word is true and everything in it will come to pass.
Thank You that You exist, because if not, we are all lost. Here today and gone tomorrow. Thank You for the after life with You.
For the reward for us who sincerely seek You.
So, I pray Lord, that we seek You with our whole being. Seek You in season and out of season. Everywhere and every circumstances in our lives. Especially when our heart and strength are failing. I pray in Jesus

Det er kø av både den ene og det andre.

Ja, livet består jo av både de gode og de dårlig. Og mitt liv i det siste har jo vært kanskje nok av de dårlige at jeg skulle ha kapitulert, men jeg lever fortsatt og håper for en bedre morgendagen. 

Jeg skulle ta det med ro etter linseoperasjon for andre omgang og i går skulle være den første dagen jeg kunne begynne å trene. Ettersom jeg har vært plaget med vonde knær i det siste, dro jeg til fysioterapeuten slik at han kunne skreddersy trim opplegg for meg for bli sterke i knærne. Men etter at han undersøkt og tok ultralyden på knærne, fant han ut at begge knærne var betente og jeg bør være ta det med ro i 14 dager og må heller ta betennelses medisin. 

Jeg måtte bare se de komiske av det selv om det er tøft når både jeg og min mann skulle ta det med ro i de første 14 dagene. Mannen er ny operert. Jeg sa til min mann at vi bør leie en som kunne vaske hus for oss for vi er ikke stand til noe. Ikke skulle vi løfte opp tunge ting heller. Huffa meg! 

Her hos fysioterapeuten!

Men ellers er det mye å glede seg også som dette Adventskalender som jeg fikk i gave. Glede meg til å lese det i advent.

En god sushimiddag som min mann og jeg koset med i går. Fant oppskriften i Hjemmet blad.

Og sitat lånt fra min datter MIchelle.

På arbeid. Laget et eksempel av en kranse. Jeg klippet blomsterblad fra Hjemmet blad. De eldre kunne lage etterpå. Livsglede også for meg.

Måneskinn i natt

Og en ny dag i dag.

En du? Hvordan går det med deg?

Når dagen er blitt gråere og smertefulle!

Jeg våknet en dag til en nydelig morgen. Så ut som dagen lovet en deilig dag.

Jeg tok på meg  et fargerikt antrekk som gjenspeiler naturen og arbeidsdagen har vært koselig.

Etter arbeid dro jeg til butikken for å handle blomster jeg kunne pynte mitt hus til allhelgensaften, men handlekurven ble fylt med masse sjokolade som var på tilbud isteden. Tenkte å sende til min familie på filippenene. Og jeg fortsatt ante ingen fare.

Mens jeg holdt på å skifte til hjemmeklær fikk jeg telefon fra min mann som var ombord og jeg syntes det var koselig. Hadde bare ventet kjærlig ord, men det var ikke det jeg hørte. Han trengte øyeblikkelig hjelp, må til sykehus med helikopteret, muligens operasjon osv. Og da ble alt gråere. Skjønner bare ikke hvorfor det er så mye vondt som skjer i mitt liv. Ikke nok at jeg sliter med helsa og at bare så vidt jeg klarer hverdagen. Forrige uke var et av mine barnebarn ble bet av en hund med rabies og nå er det mannen min som er dårlig.

Så jeg måtte bare klamre meg til Guds hender for å ikke kollapse. For hvor skulle min hjelp komme fra?

Mannen er hjemme nå etter operasjon. Mye smerter men livet er berget. Barnebarnet som ble bet av hunden fikk masse sprøyt og har det bra. Og jeg lever fortsatt og tenke at bak skyene er himmelen alltid blå.

Håper solen lyser lenge denne gangen i mitt liv❤

Vinterens sure og kalde vær!

Ha en fin dag til deg:)

Takk og atter takk!

 

Kjære Gud. Den allvitende og allmektig. God og kjærlig. Takk for påminnelse til å glede oss i Deg.

Til å ikke bekymre oss for noe, men komme til Deg med alt som plager oss, som bekymrer oss, ting som stresser oss eller vi er redd for og også takknemlighet for det er tusen ting vi kan takke Deg for.
Takk for at når vi gjør det, Din fred som overgår all forstand skal bevare våre hjerter og tanker i Jesus Kristus.

Hjelp oss til å gi akt  på alt som er sant, alt som ære verdt, alt som er rettferdig, alt som er rent, alt som verdt å elske, alt som folk taler vel om, alt som duger og ros verd.
Alt som vi har sett og hørt hos Deg…hjelp oss til å gjøre det. Og takk for at Du skal være med oss gjennom alt disse. Og med deg, makter vi alt.

Hjelp oss til å styre tankene våre slik at vi ikke gi etter for hva denne verden frister oss til å tenke. Tanker som reiser seg mot kunnskapen om Deg.

Fyll hjertene med lovprisning til deg som når vi ser fascinerende og fargerike soloppganger og solnedganger. Når det bugner av mat på bordet og vi har tak over hodet. Når vi kan se og høre og bevege oss. Når Du går sammen med oss i motbakker og i dalene.

Takk for at Du er en rettferdig Gud. Du dømmer verden med rettferdighet.
Du er en borg for alle som søker ly hos Deg, til alle som er i nød.

Takk for styrke til hverdagen, for legedom i Dine ord, for trøst og oppmuntring. For livet og for lyset. Og for kjærligheten Din. Jeg ber i Jesu navn. Amen

De gylne øyeblikkene/ Golden moments

En god søndagsmorgen til deg. Drypp. drypp. drypp der ute. Regnet er på besøk i dag og da blir det inne  dag for meg.

A good Sunday morning to you. Drip, drip, drip out there. The rain is visiting today and then it will be home day for me.

Fredagen var det fint vær og jeg gikk meg en liten tur til et sted som heter Rusasetvatnet. Fem minutter kjøring fra der jeg bor. Fargene som møtt meg var majestetisk. Kaller det for de gylne øyeblikk. 

Last Friday was nice weather and I went for a little walk to a place called Rusasetvatnet. Five minutes drive from where I live. The colors that greeted me were majestic. I call it the golden moments.

Deler bilder og sitater til å nyte øyeblikkene.

Sharing pictures and quotes to enjoy the moments.

 

Livets måles ikke i antall pust vi tar, men i antall øyeblikk som tar pusten fra oss. Ukjent

Life is not measured in the number of breaths we take, but in the number of moments that take our breath away. Unknown

Den beste måten å betale for et deilig øyeblikk er å nyte det. Richard Bach

The best way to pay for a precious moment is to enjoy it. Richard Bach

Enkelte øyeblikk et valg-øyeblikk for hele livet. Bjørnstjerne Bjørnson

One moment can be a moment of choice for life. Bjørnstjerne Bjørnson

Man registrerer ikke de virkelig viktige øyeblikkene i sitt liv-ikke før det er for sent. Agatha Christie

You are not aware of the really important moments in your life – not until it is too late. Agatha Christie

Jo, eldre man blir, jo mer føler man at det å nyte øyeblikk er en nådetilstand, en gyllen gave. Marie Curie

Yes, the older you get, the more you feel that enjoying moments is a state of grace, a golden gift. Marie Curie

Hver sinnsstemning, ja, hvert øyeblikk er uendelig verdi, for det rommer i seg en hel evighet. Johan Wolfgang von Goethe

Every mood, yes, every moment is infinite value, for it contains an entire eternity. Johan Wolfgang von Goethe

Sporene av morgendagen ligger gjemt i øyeblikket. Beate Grimsrud.

The traces of tomorrow are hidden in the moment. Beate Grimsrud.

Det gjelder å passe det rette øyeblikk her i denne korte verden. Gunnar Heiberg

It’s important to fit the right moment here in this short world. Gunnar Heiberg

Så nyt de gylne øyeblikkene:)

So enjoy the golden moments:)

Food for the soul

 

Wishing you a day full of love:)