Kjøttdeig og Polenta i ovn

Shepherds pai heter denne  opprinnelig oppskrift, men ettersom vi fikk 2 store poser med Polenta ( malt maiskjerne) fra nabo, byttet jeg moste poteter med polenta.

Her er ingrediense jeg brukte: kjøttdeig av svin, løk, hvitløk, sopp, mais og tomatpuree

Fremgansmåten:

Kokte 250 g polenta med en liter vann og en kjøttbuljong

Fres hvitløk og løk på panne med litt olje

Tilsatt kjøttdeig. Steke til det bli litt brune

Jeg brukte 2 poser med pizza krydder som var igjen etter vi bestilte pizza en dag isteden av salt og pepper

Tilsatte halv boks tomatpuree

Etter  ca 5 minutter, blande jeg maiskorn og sopp

Etterpå i ildfast form

Toppet med polenta

Og ost til slutt

Stekes 200 grader i ovn ca 20 minutter.

Spiste sammen med salat. Nam

Og avsluttet med creme brulee:)

Det er helg og man har lov å kose seg med dessert:)

 

6 kommentarer

    1. Polenta kan jeg ikke spise, og dette har jeg aldri sett før bli brukt slik, ser nydelig ut.. Da lærte jeg noe nytt i dag creme brulee ser helt nydelig.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg