Shepherds pai heter denne opprinnelig oppskrift, men ettersom vi fikk 2 store poser med Polenta ( malt maiskjerne) fra nabo, byttet jeg moste poteter med polenta.
Her er ingrediense jeg brukte: kjøttdeig av svin, løk, hvitløk, sopp, mais og tomatpuree
Fremgansmåten:
Kokte 250 g polenta med en liter vann og en kjøttbuljong
Fres hvitløk og løk på panne med litt olje
Tilsatt kjøttdeig. Steke til det bli litt brune
Jeg brukte 2 poser med pizza krydder som var igjen etter vi bestilte pizza en dag isteden av salt og pepper
Tilsatte halv boks tomatpuree
Etter ca 5 minutter, blande jeg maiskorn og sopp
Etterpå i ildfast form
Toppet med polenta
Og ost til slutt
Stekes 200 grader i ovn ca 20 minutter.
Spiste sammen med salat. Nam
Og avsluttet med creme brulee:)
Det er helg og man har lov å kose seg med dessert:)
Polenta kan jeg ikke spise, og dette har jeg aldri sett før bli brukt slik, ser nydelig ut.. Da lærte jeg noe nytt i dag creme brulee ser helt nydelig.
Ja, det var nydelig. Synd at du ikke kan spise polenta. Det skal være sunt:)
Nam, nam 😍😍😍 Dette så jo kjempegodt ut 😊
Takk for at du delte.
Ønsker deg en kjempefin lørdag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Takk for at du synes det. klem og god helg:)
Så nydelig middag og dessert. Dette så veldig godt ut. Polenta har jeg aldri brukt, så lurt.
God klem og fin kveld videre 🥰
Takk. Du kan prøve:)
God kveld yil deg også og god helg:)