Dagens lunsj/ middag hos oss i dag er stekt makrell i airfryer og Fru Happys “sweet and sour sauce”
Ingrediensene:
Hvitløk, ingefær, løk og chili kuttet i små biter
3 stang selleri, en stor gulrot, halv pureeløk kuttet i små biter
En ananas boks
Tilberedningen:
Fres løk, hvitløk, og løk i litt olje, eller smør. Jeg brukte en spise skje ribbefett.
Tilsett gulrot, selleri og purreløk og frese i ca 2 minutter
Tilsett ananas, rødbeter og syltet agurk
Tilsette sausen etterpå: 1/4 kopp eddik, 1/4 sukker, 1 ss soyasaus,1/2 kopp vann, 2 ss ketchup, juicen fra ananas i boks og litt salt. Ristes sammen og blandes i woken. Etter ca 3 minutter, tykne det med 2 ss maisenna blandet med 2 ss vann og kokes i 2 minutter til.
Spises med ris og stekt makrell.
Hvis du ikke har makrell, kam du vruke annen type fisk eller kjøtt 🙂
Spennende å lage fisk på den måten 🙂