Makrell med “sweet and sour sauce”

Dagens lunsj/ middag hos oss i dag er stekt makrell i airfryer og Fru Happys “sweet and sour sauce”

Ingrediensene:

Hvitløk, ingefær, løk og chili kuttet i små biter

Jeg skulle ha paprika, men jeg glemte å kjøpe, så jeg brukte isteden en del av vår datters hjemmelaget rødbeter som jeg kuttet i biter pluss syltet små agurk.

3 stang selleri, en stor gulrot, halv pureeløk kuttet i små biter

En ananas boks

Tilberedningen:

Fres løk, hvitløk, og løk i litt olje, eller smør. Jeg brukte en spise skje ribbefett.

Tilsett gulrot, selleri og purreløk og frese i ca 2 minutter

Tilsett ananas, rødbeter og syltet agurk

Tilsette sausen etterpå: 1/4 kopp eddik, 1/4 sukker, 1 ss soyasaus,1/2 kopp vann, 2 ss ketchup, juicen fra ananas i boks og litt salt. Ristes sammen og blandes i woken. Etter ca 3 minutter, tykne det med 2 ss maisenna blandet med 2 ss vann og kokes i 2 minutter til.

Spises med ris og stekt makrell.

Hvis du ikke har makrell, kam du vruke annen type fisk eller kjøtt 🙂

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg