Kjerringtanker nevnte om å spise kjøleskapsrens-gryte i dag. Hun brukte ingredienser fra restene fra kjøleskapet. Og jeg og Hr. Happy skal også spise matrester i dag fra kjøleskapet.
Rester fra filippinsk rett som jeg hadde laget en dag. Det består av filippinsk grønnsaker som heter “gabi leaves” som jeg hadde med meg fra Filippinene. Den var tørket og varer lenge. Jeg kokte dem i kokosmelk med reker, svinekjøtt, ingefær,løk, hviløk, chili og salt.
Slik ser det ut før den bli tørket:
gabi leaves: taro leaves på engelsk. Bildet lånt fra internett.
Og rester fra gårsdagens middag. Kjøtt bakt i rotgrønnsaker seng.
Og Kjerringtanker snakket også om strikking. Og her er min strikkeprosjekt. Den blir en ny kjole for meg når den blir ferdig:)
Benytter du også matrester?
Har du strikkeprosjekt på gang?
Ja i går hadde vi bacalao som var rest-nedfrosset fra en stund tilbake… men ellers har vi ikke så mye rester…
Jeg elsker bacalao;)
Jeg bruker rester. Enten i en omelett til frokost.. eller til middag senere i uka .
Har ei strikket ei jakke jeg må montere sammen. Det er ei stund siden den ble ferdig strikket. Og du har enda en fin kjole på gang ser jeg 🫠
Du er veldig flink med så mye:)
Jeg bruker matrester, ja! Det er viktig å få spist opp alt! Ikkeno strikkeprosjekter akkurat nå, men skal hekle et par løve-rangler som skal gis bort! 🙂
Ja, det er det. Lykke til med heklingen:)
Her brukes matrester ja, men ikke ofte jeg får noe av det. I dag ble det en halv potet og litt bakonterninger igjen, som jeg skal bruke i omelett i morra 😉 Har strikkeprosjekt, men går tregt. Blir tøfler igjen. Du får mange fine kjoler nå 🙂
Jeg synes det er artig når jeg får det til, men jeg må begrense strikkingen nå for skuldrene sier fra:)
Tak for titten:)