En dag igjen med asiatisk mat her hjemme. ” Kylling kokt i kokos.”
Ingrediensene: hvitløk, ingefær, chili, gulrøtter, poteter, bambusskudd, kokosmelk, purreløk, sitrongress
Kylling
Stekt hvitløk, ingefær, og sitrongress
Blande kylling
Ha i kokosmelk.
Koke kylling i 20 minutter før man Blande poteter, gulrøtter og chili.
Til slutt blande purreløk og bambusskudd til slutt.
Nå er det ferdig. Mannen syntes det var veldig godt.
Har du lyst å prøve?
Lykke til!
7 kommentarer
Åååh, ser nydelig ut! Jeg kommer! 😀
Jeg venter på deg:)
Jeg er så heldig å ha ei Filippinsk venninne som serverer mat fra hjemlandet. Mye god mat som ikke er for sterkt krydret.
Så bra:)
Å kjære vene noe så godt 😋 Synd du bor så langt unna, så skulle jeg ha vært så frekk og invitert meg selv 😉
He he. Det er sant:)
Det så helt nydelig ut, dette må jeg lage en dag. Må bare kjøpe sitrongress.