En strålende 17.mai feiring til deg:)
Her i Trøndelag skinner sola, men jeg og mannen min ser isteden på 17. mai feiring på tv fra hele landet.
Kaker hører 17. mai og jeg ville jo være med i trenden. Men i går bakte jeg brød og brukte alt hvetemelet. Denne morgenen tenkte jeg å bake kake. Jeg sa til sussebasen hvordan jeg kunne bake kake når jeg ikke har mel. Fikk svar at det er bra for han ville ikke ha kake. Han mener at vi spiser nok andre mat. Vi blir bare fet av kaker. Men denne kjerringa hadde råd. Hun har funnet ut at hun har sammalt hvetemel finmalt og tenkte at hun kunne vel bruke den til kake? Det blir sunnere da:)
Og derfor ble det grov rullekake for oss. Og mannen spiste likevel at åt kaffen sin.
Den var faktisk kjempegod. Banan, blåbær og frozen jordbær til pynt. Har krem og eplesyltetøy i midten:)
Og brødet jeg bakte i går var også kjempegod. Grovbrød med valnøtter.
Oppskriften fra Hjemmet blad
Dagens sitat
En dag fikk jeg denne boken i posten som jeg hadde bestilt fra en annen blogger. Tredje boken jeg hadde kjøpt skrevet av bloggvenner. Liker diktene hennes
Her er første diktet i boken. Hvis du er interessert, så kan du også ta kontakt med forfatteren :her
Ha fortsatt en god 17.mai feiring.
Deilig med nybakt brød og ei skikkelig 17.mai-kake! Bare flott at den var bakt med grovere mel da! Et flott dikt – koselig med en bok i gave til seg selv! Klemmer <3
Takk for besøket Margrethe. Håper at du har hatt det fint:)
Flott og fin blanding i dagen din. 🤗 Vakkert vær her også. Har ikke vært innom bloggen du viser til, så ikke lest diktene hennes. 🤗
Så skikkelig digg ut den 17 mai-kaken, ass 😀
He he! Vi spiste bare to stykker. Resten havnet i fryseboks:)
Dette så kjempegodt ut, og nybakt brød er kjempegodt 😊 17-mai-kaken så kjempenydelig ut 😍
Ønsker deg en kjempefin tirsdag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Jeg vært heldig med de:)
Takk for titten:)