Du fikk meg til å gråte GRY

Gry Henriksen

Du fikk meg til å gråte GRY! ( Gryende.blogg.no)

Da jeg sto opp i går, ville jeg helst gå tilbake i senga på grunn av kroppen var i ulage….men jeg skulle jo jobbe.  Så jeg ba en stille bønn til Gud at han måtte gi meg styrke for verden gikk nesten rundt og bena vil nesten ikke bære meg.

Jo….dagen har jo gått bra likevel til tross for utfordringer. Å kunne bringe glede til de eldre ga meg styrke til å holde ut. Det gjør noe i mitt indre når jeg ser dem ler og koser seg. Det var verdt strevet.

Midt på dagen i går leste jeg at Kjerringtanker hadde positive omtalen om meg i bloggen sin og jeg ble veldig rørt og takknemlig.

Men den som fikk meg til å gråte i går kveld var GRY da jeg leste et av hennes innlegg dedikert til bloggen min. Gledes tårer. Jeg ble så rørt av alle de gode ordene hun har skrevet om meg. Jeg fikk gåsehud og det varmet mitt hjerte. Føltes som jeg har vunnet en gevinst for å være en blogger.

Selv om jeg og Gry har veldig ulikt syn i mange ting,  men i vårt tilfelle er det slik: « det motsatte tiltrekker hverandre». Jeg liker henne veldig godt, Beundrer henne for hun er som et leksikon. Mye lærdom i hva hun skriver og hennes quotes får meg enten le eller får øynene mine til å sperre opp. He he.

Tusen takk Gry for at du tok bryet til å skrive om meg. Enda en grunn til å ikke gi opp blogging fordi jeg møter slike mennesker som deg som beriker mitt liv.

Vil også takke mine andre bloggvenner som jeg har blitt kjent med. Jeg er heldig rett og slett som er blitt kjent med så mange flotte mennesker her i bloggverden.

10 kommentarer

Siste innlegg