Måtte ha hjelp!

Gjett om gårsdagen ble ikke det som jeg hadde  planlagt.

Jeg hadde jeg en plan.  Jeg tenkte at jeg skulle  prøve å kjøre en tur til arbeid selv om kroppen var halvveis fungerende. Men, mens jeg kjørte til jobben, snødde det veldig mye og jeg tenkte at kanskje jeg burde holdt meg hjemme. Bare så vidt jeg så veien. Vel, jeg kom omsider helskinnet til arbeid.

Jeg hadde veldig lyst til  å være sammen med de eldre. Savner dem. Og gjett om de var glad for å se meg. Og det var gjensidig.

En arbeidskollega bakte kokosmakroner i går til kaffe. Forsmak av julen. Det var godt.

Jeg var lykkelig fordi jeg klarte å holde ut arbeidsdagen, men da jeg skulle kjøre hjem, ville ikke bilen min starte. Batteri var helt død. Og da måtte jeg ringe bilberging firma som fraktet bilen min hjem to timer senere. Heldigvis, fikk jeg sitte på hjem hos en arbeidskollega.

 

Og for at bilen kunne kjøres inne garasjen, måtte jeg skufle bort en del snø. Og da var ikke noe mer stas med denne kjerringa etter snømåkingen.

Hentet inspirasjon fra disse sitatene.

Og i dag:

Og fra fin soloppgang hjemme

Og fra min sjømann.

I dag, ringte jeg til bilverksted slik at de kan se på bilen, men fikk ikke time for mandag. Imens, må jeg bare bruke føttene til å frakte meg fra A til B.

Livet er som en bursdagsfest. Det er stadig nye overraskelser.

Har du hatt en fin dag i går?

20 kommentarer

    1. Så godt at du kom en tur på jobben 🙂 Glede i å glede andre er godt – og kjenne glede tilbake <3
      Godt du fikk hjelp med bilen 🙂

      Lag deg en fin torsdag 😀

    2. Oioi, det ble en slitsom og strevsom dag for deg i går, etter det koselig gjensynet med de gamle! Håper bilreparasjonen ikke blir så dyr. Man trenger jo aldri ekstra regninger, og aller minst før jul. Håper du finner roen uten bil i dagene fremover.

      Jeg hadde en fin dag i går, og tror dagen i dag blir fin også. Lag deg en fin torsdag! 😍

    3. Litt av en dag du hadde i går!
      Tenker du var sliten når kvelden kom. Men fint du kom deg på jobb. Regner med at gjensynsglden hos de gamle var stor.
      Håper du får en fin og litt roligere dag i dag

    4. Så koselig at du kom en tur på jobb.
      Men ikke så koselig at du ikke fikk start på bilen. Og det er mye snø nå, og jammen ikke enkelt å kjøre.
      Jeg måkte fram bilen selv i går, og den var helt igjen frosset. Men fikk den opp til slutt og heldigvis startet den med en gang 😀
      Håper det ikke blir så dyrt og at du får en god dag. Klem 😊❤

    5. Så kjedelig da. Du skulle være snill og være på besøk og så ble det masse brydderi med bilen.
      Hvordan skal du komme deg til bilverkstedet?

      1. Ja, det var det. Mannen min kommer hjem neste tirsdag og han kan lade batteri i garasjen og etterpå kjøre bilen til verksted for å bytte til et nytt batteri.
        Vi har en annen bil jeg kan bruke, men det er så mye snø foran garasjeporten og jeg har ikke helsa til å måke det bort. Heldigvis, kan jeg gå til butikken for å handle hvis jeg trenger noe eller ta drosje. Kjedelig når det skjer slik, men slik er livet. Stadig utfordringer:)

        1. Husker jeg sykla med det gamle batteriet på bagasjen på sykkelen jeg og og sykla 7 kilometer og fikk kjøpt meg et nytt og satt i det nye her hjemme. Sykla med det nye batteriet 7 kilometer hjemover. Er man alene så må man bare <3 Det var til og med på julaften – glemmer det aldri!

          1. Wow. Jeg beundrer deg. Du har til og med klart å sette inn batteri i bilen selv. Jeg må si at jeg kan ikke noe av det. Men hvis jeg har vært alene, jeg må sikkert prøve å gjøre slike ting. Jeg kan skjønne at slike opplevelser glemmer man aldri.❤

    6. Skjønner at det ble litt slitsomt, jeg liker heller ikke å kjøre i skikkelig snøføre. Du kom deg hel hjem da uten at du behøvde å kjøre, men likevel kjedelig med flatt batteri. 💖

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg