En ny dag

God morgen til deg. En ny uke i dette nye året og det er mandag. I dag, da jeg omsider stått opp etter å ha våknet i tre tiden tenkte jeg at kanskje jeg tar meg en tur til sykehjemmet og jobbe frivillig. Men etter å ha gjort min morgen rutine, var jeg allerede utslitt. Da fant jeg ut at jeg bør kanskje blir hjemme og prøve å klare dagen min isteden.

Ellers i går kom hodepinen på besøk og jeg lå mye på sofaen. Lyspunktet var chatten med mine barn på Filippinene. Heldigvis, hadde vi mye matrester igjen og jeg trengte derfor ikke å lage middag. Det ble stekt ris med masse rare tilbehør:)

Ettersom det var søndag i går, hadde jeg planlagt å dra til Sentrumkirke, og jeg tok derfor sterke smertestillende medisin for å forminske hodepinen. Heldigvis, virket medisin denne gangen. Men ettersom jeg ikke kunne kjøre på grunn av medisin jeg tok hadde trekantet varsel, kjørte mannen min jeg til Sentrumkirken. Han kjørte deretter på besøk til hans søskenbarn i nærheten. Han er ikke troende som meg. 

Det var godt å få komme tilbake på møtet. Jeg har ikke vært i Sentrum kirken på tre måneder ettersom jeg har vært på Filippinene. Og en eldre dame har sagt at hun kjente meg ikke igjen. Og jeg husker ikke navnet hennes heller, men jeg sa ikke det til henne:)

Men ellers var det gjensidig glede for oss alle andre. Preken handlet om at vi bør være salt og lys her på jorden. En dame hadde delt ordet om bananer. Hun sa at vi er som bananer. Vi bruker kamuflasjer for å gjemme noe som vi ikke har lyst at andre skal få vite. Men som troende, vi bør være synlige og ikke gjemme oss i kamuflasjer. En fin tanke å huske. 

Ellers planen i dag er å dra til butikken og handle litt matvarer og jeg skal også se om jeg finner et par brodder slik at jeg kunne gå tur selv om det er glatt. 

Hva slags planer har du i dag?

 

13 kommentarer
    1. Så fint å komme til kirke igjen 🙂 Håper dagene dine blir bedre etter hvert – med hensyn til hodepine.
      Brodder er ikke dumt… og jeg burde også skaffet meg slike – men nå er isen bort så… 🙂

      Lag deg en fin ny dag og uke 🙂

    2. Godt med å få spist opp rester også innen man drar å handler inn mer mat. Brodder er noe man må ha nå om dagen, eller blir det fort knall og fall. Selv tar jeg det med ro i dag, for jeg er sliten og sår i kroppen etter å pakket ned og bort julen i går. Håper du får en fin mandag, klem 🤗

      1. Fikk kjøpe brodder i dag og jeg er glad for det slik at jeg unngår å datt ned på glattisen.
        Ja, du har gjort nok og du må bare hvile:)
        Ha en fin dag:)

    3. Så godt å ta en tur i igjen! Synd med hodepinen, håper det gir seg altså! Jeg går med piggsko hele tida nå – du får kjøpe deg noen brodder, da kan du gå trygt! Klem <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg