Gi bort noe?

God morgen blogg venner. Håper du fikk en vidunderlig natt søvn. Jeg sov bra inntil klokka nærme seg fire. Men jeg la meg tidlig, så jeg fikk likevel  noen timer søvn.

Det er alltid noe spesiell med nye året ettersom man finner på noe man har lyst å begynne å gjøre. Min plan er å gå tur sammen med min mann helst daglig. Min mann er nå førtidspensjonert.  En grunn til dette er at han vil være sammen med meg daglig særlig nå i min situasjon med kronisk sykdom. Og i går ble vi velsignet med litt sol så det ble en tur ute.

Det bygges boliger at med sjøen her hos oss.

De har utsikt mot sjøen

Og i går fikk jeg kjøpe brodder slik at jeg kunne gå tur selv om det er glatt. Jeg var heldig fordi det var salg. Før pris var kr.599. Jeg fikk avslag og fikk det for kr.419. Hun som solgte brodderen sa at for 2 år siden betalte hun kr. 1000 for samme brodderen.

Hadde også samlet klær som jeg ikke bruker lenger på grunn av at jeg har lagt på meg og min mann leverte dem på Fretex mens jeg handlet matvarer.

Og ettersom jeg har lagt på meg, fant jeg ut at jeg må prøve å forbrenne kalorier. Arvet denne trimsykkel fra min avdøde svigermor og jeg skal prøve å være flink til å bruke det for å bli sterkere og slankere.

Jeg forbrent litt kalorier i går.

Ellers i dag får jeg besøk av en kusine og min søster. Jeg gleder meg til det.

Hva slags planer har du i dag?

12 kommentarer

Siste innlegg