Fisk og atter fisk og snøkrabbe

Er du glad i fisk eller sjømat? Hos oss er det vanlig med fiske retter en eller flere ganger i uka.

Det minner meg om  min sønn og hans kone da de var i Japan nylig og besøkte Sankaru Market, Otaru for å smake på Sjømat.

I markedet selger de ulike sjømat produkter

De skulle smake på den berømte “Snow crabs”

Det var lang kø sa dem og de måtte vente i 40 minutter før de fikk et  ledig bord.

Endelig ble det snø krabbe og fiske rett

Det glade ekteparet:)

Min fiskerett i går: makrell og hyse med hode kokt i kokosmelk med squash, ingefær, hvitløk, løk, sitrongress, fiskebuljong. salt og chili. Det ser ikke så delikat ut, men var god:)

Spiste med ris og agurksalat. Vi var ikke redd fiskebein her i huset, så det gikk bra med å spise fisk som er ikke filetert.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg