Utlending51år.

Yes! Jeg er en utlending som kom til Norge i 1989. Veldig lenge siden. Jeg føler meg nesten som en nordmann. Men, selv om jeg er blitt fornorsket i mange områder, ser jeg fortsatt ut som en utlending. Vel, jeg har ikke imot å se ut som jeg er.  Gratis brunfarge året rundt, selv om egentlig ønsker jeg meg mer lysere hud, men man bør jo være fornøyd med seg selv.

Ettersom det er min første blogpost her, bør jeg jo presentere meg selv. ” Tittelen av bloggen min er ” Foreignerat50″ og jeg er jo det. Utlending og er over 50 år, dvs. 51 år. Jeg er en dame med mange interesser og blogging er en av dem. Har to andre blogger som er på engelsk: Josynotepad.blogspot.com og willyouhearfromme.blogspot.com. Men ettersom jeg bor  i Norge, bør jeg  jo snakke og skrive på norsk. Og dermed startet jeg denne bloggen for å bli bedre i norske språket. Norske språket mitt er blitt dårligere i det siste pga. mye lesing og skriving på engelsk og morsmålet mitt.

Jeg liker også å fotografere og lage forskjellige ting som kort, heklet og strikket kosedyr osv. Jeg liker å se filmer og prøver å trene 3 ganger i uke. Og det mest viktigste om meg selv, som andre bør vite er at jeg er en personlig kristen. Hva mener jeg med å være en personlig kristen? Vel, jeg er jo en dame som er rett og slett bibelfrelst. Jeg elsker å lese bibel. For meg, boken er hellige og det er min rettesnor i livet.  I Guds ord får jeg inspirasjon i hverdagen og den lærer meg til  å bli en bedre person og elske min neste. Men, bevares, jeg er ikke perfekt.  Hvem er vel det? Det er derfor jeg trenger Gud i livet mitt. Han er den som er perfekt og da er det godt å ha ham som en Far. Lyset kilde. Da slapp jeg å være i mørket når jeg går sammen med ham.

Denne bloggen handler egentlig om mitt liv i Norge. Av og til, kan jeg også fortelle om fortiden min. Og det er jo spennende, synes jeg da. For  jeg er som Askepott egentlig.  Håper jeg blir kjent med mange norske bloggere. Mange kjendiser ute der:)

Jobben består av å aktivisere de eldre, for jeg er nemlig en aktivitør.  Oh! Som jeg elsker jobben min. Der får jeg være kreative og det gjør hverdagen hyggeligere. Det er mye latter på arbeid, for jeg er en dame med godt humør og de eldre, de er bare snille og elskelige. Jeg synes det i hvert fall.

Kanskje du begynner å bli lei av å lese om meg selv. Så jeg slutter mens leken er god. Til neste blogpost igjen da:)

En tanke til å fundere: En ekte venn er en engel som holder deg oppe når vingene dine har glemt hvordan det er å fly.

Hilsen,

JOY ( Mitt navn betyr det. Glede)

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg