Firkløver kake

 

              ” Firkløver Chocolate”

Put 100 grams chocolate and 135 grams butter in a casserole. 

 Let the chocolate and the butter melt together in  a low heat , then let the mixture cool down. Picture under.

                Then the rest of the ingredients…….

200 grams sugar and 6 eggs…..

whipped until creamy…..

then add 135 grams flour and 2 ts baking powder…..

lastly, add the chocolate and butter mixture……

then bake in 180 degrees for 45 minutes.

Now it is baked….

 

And for the icing: 

 

Cook 1,5 dl sugar, 1,5 dl butter and 1,5 dl cream for ten minutes before adding 200 grams firkløver chocolate. Cool until lukewarm under constant stirringThen put icing on the cake layer.  

Here is my ” Firkløver cake”

Mens jeg bakte en kake, begynte jeg å tenke på hvordan ingrediensene – hver for seg ganske enkle og lite fristende – sammen kan bli til noe virkelig deilig.

Rå egg smaker ikke godt. Mel eller bakepulver er heller ikke noe man vil spise alene. Men når man blander dem sammen, visper og baker dem med omtanke, blir de forvandlet til en smakfull kake. En tøff prosess for ingrediensene… men verdt det til slutt!

Det fikk meg til å tenke på oss mennesker. Vi kan også oppleve vanskeligheter eller bli behandlet dårlig, men nettopp disse erfaringene kan forme oss og gjøre oss til bedre mennesker. Gud har gitt hver og en av oss forskjellige gaver og talenter – ikke bare for vår egen skyld, men for å bygge opp hverandre.

Akkurat som ingrediensene i en kake, har vi alle våre unike egenskaper og styrker som utfyller hverandre. Vi tar imot, og så gir vi videre. 💛

Dagens tanke:

«Tjen hverandre, hver med den nådegave han har fått, som gode forvaltere over Guds mangfoldige nåde.»
1. Peter 4,10

7 kommentarer

Siste innlegg