Overraskelse!

Fant dette bildet da jeg gikk en tur til butikken i dag og jeg synes at budskapet gjelder oss alle. Vi bør velge å være lykkelig uansett hva som skjer i våre liv.

 

Disse  regler er også å foretrekke:)

Vel, overraskelse kom da jeg holdt på å lage lunsj til meg og min elskede. Da ringte postmannen på døren for å levere denne pakken til meg.  Mannen min spurte om jeg hadde bestilt noe fra internet. Men det gjorde ikke jeg, derfor  lurte jeg  på hva det var og hvem sendte en pakke til meg.

Inne i pakken, lå det en gave eske

med tilhørende julekort

og det står:

PBO er en gruppe Filippinske bloggere fra hele verden og Filippinene som har et mål til å gjøre noe for samfunnet. Gruppen har allerede vært på besøk og ga gaver til de eldre som bor på institusjoner, gatebarn som har funnet hejm på et  barnahjem, hjelp til skolebarna og i det siste har bidratt med mye hjelp  til de som ble rammet av den verste stormen som krevde mange liv og ødelagte mange hus og hjem på Filippinene.

Jeg ble veldig rørt av omtenksomheten fra Grace og denne gaven blir et godt minne som jeg skal ta vare på. Takk Grace.

Avslutter med dette bildet !

JOY

4 kommentarer
  1. Fine ord det øverste, viktige ord, ikke bare lete etter lykken ANDRE steder, men prøve å være I LYKKEN her og nå. Koselig med den lille opmperksomheten da 🙂 Ha en fin kveld 🙂

  2. Så hyggelig – det å bli satt pris på er viktig – så jeg tror at den bamsen kommer du til å se på med glede, omtanke og kjærlighet:) Slike skilt er gøy – jeg liker å lese de.Har et par tre på kontoret – men ikke hjemme.. Den berømte gubben er ikke så glad i slike.. har sneket inn et lite et…bittelite.;) Klem og god natt fra meg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg