Reisen til Filippinene

Endelig, dagen var kommet da jeg og min to år eldre søster skulle reise til Filippinene. Hun   foretrekker å ta bilder enn å bli  publisert, så jeg fikk være modell da:)  

Det var stiv kuling den dagen og minus fem grader, men solen skinte og  reisen med bil, båt og flybussen til flyplassen gikk utrolig fint.

Første flyturen var til Amsterdam før vi skulle ta flyet til Filippinene. Vi hadde bare en time der før flyavgangen og måtte bare skynde oss til flyet.

Etter 11 og halv timer ankommet vi Taipe. Der måtte vi ut av flyet  en liten stund pga. mannskap bytte, så vi fikk ta noen bilder av flyplassen. 

Her var flyet som fraktet oss til Filippinene.

Fin solnedgangen fra Taipe.

Endelig var vi fremme i Manila i sjutiden om kvelden.  Ble hentet av min datter, hennes mann og deres barn på flyplassen. Jeg prøvde å ta bilder mens bilen gikk, men det ble bare slik.

Så jeg sa til min søster at hun kunne bare knipse  et bilde av meg og mitt femte barnebarn Ethan, som elsker å posere foran kamera.

 Etter en og halv times kjøring var vi endelig hjem til huset til moren vår hvor alle mine barnebarna ventet på oss og resten av familienn.  Gjett hvor glad  vi var alle sammen til å møtes igjen.

Det ble sent om natten før vi la oss og vi  prøvde å få noen timers søvn. Dagen etter skulle vi dra avgårde igjen for å  feire bursdag til et av barnebarna til et annet sted.

Her bor moren vår. 

Gikk litt rundt tidlig om morgenen for å ta noen bilder av blomstene i morens hage.

 

Egentlig, forventet jeg  en varmere temperatur på Filippinene, men den dagen var det bare 18  grader om morgenen og det regnet innemellom.

Godt å være hjemme likevel og være sammen med familien.

Forteller mer i neste innleggene når jeg får det til innemellom slagene:)

JOY

 

10 kommentarer

Siste innlegg