Er du en velsignelse?

 

Vi sjelden høre ordet velsignelse i disse dager. Det er kanskje ikke den folk er opptatt av. Folk som regel, i hvert fall i Norge har alt  det dem trenger av materielle ting. Det blir som oftest snakk om problemer,  urettferdigheten,  sykdommer og hva vi mener om både den ene og den andre. Når vi treffer et annet menneske,  blir det kanskje overrasket hvis vi sier “Gud velsigne deg og være en velsignelse for andre…da kommer det til å tro om vi er blitt en personlig kristen eller noe slik…Er det galt å si det slik? Bør vi ikke være en velsignelse akkurat som Gud har velsignet oss? Eller føler du deg velsignet av Gud? Det kan være at han for deg er noen som er bare menneskeskap eller Gud av de fattige folk. Uansett hva vi tror eller ikke tror…så er han fortsatt Gud.

Jeg personlig tror på Gud og for meg er livet uten mål og mening hvis han ikke hadde eksistert og er med oss både nede i dalen eller på toppen av fjellet.

Så min bønn for hver og en:

Gud, takk for at du har skapt oss i ditt bilde. Ga hver og en et navn eller personlighet. Hjelp oss å ta vare på det du har gitt oss. La det bli en velsignelse for deg og andre. Gjør oss fruktbare i alle områder i våre liv, mens vi vandrer sammen med deg. Uansett hvor vi drar hen, la oss bringe din fred, glede, trøst, nåde og velsignelse til alle vi møtes i hverdagen vår. Hjelp oss til å se og oppleve deg i alle ting. Jeg ber det i Jesu navn.

Joy

 

 

10 kommentarer
  1. Vi er vel alle en velsignelse på hver vår måte, men mange har ikke skjønt sitt kall her i dette livet.
   Slik velger jeg å tolke det:)
   Klem
   Ønsker deg en fin dag

  2. Jeg er enig med fredlig. Vi er alle en velsignelse for noen, men det er ikke sikkert at vi tenker over det og heller ikke kjenner vår egen betydelse.

  3. Jeg gjør som deg at jeg tror på Gud, og livet mitt er også uten mål og mening uten å tro på ham. Føler meg så absolutt velsignet. Det står jo i Bibelen: “Velsinger han, kan han ikke gjøre det om”. Alt jeg har rundt meg ser jeg på som en velsignelse, det være seg naturen rundt meg, familien min, mannen min, vennene mine, kattene mine og det jeg holder på med.
   Kjempebra skrevet dette innlegget 🙂
   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt riktig god helg 🙂
   Toril

  4. Takk for din kommentar 27.06. Eg blir så glad for å høyre at eit av mine dikt kan bety noko for eit anna menneske. Eg har no lest i bloggen din og likar den veldig godt. Eg kjem til å lesa den igjen. Du får sagt så mykje med få ord. Gode ting som sprer glede.Takk også for din fine bønn
   Klem Monika

  5. Gun Monika Wik: tusen takk for omtanken??
   er opptatt med jobb kombinert med studie for tiden og har derfor tatt en liten pause. Tar det opp igjen en vakker dag:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg