Damenes aften!

Hello mine venner! Håper dere har det bare bra til tross for alt som skal gjøres før julen. At dere tar tid til kos og nyter denne tiden av året. Det gjør i hvert fall jeg. Den beste tiden av året for meg!

Vel, tittelen ” Damenes aften” sier seg selv at denne kvelden handler om bare damer. Denne kvelden skulle jeg gå ut og spise sammen med damene i gruppen som jeg er med. “Taste of the earth” heter gruppen og består av damene fra forskjellige land og Norge. Gruppen har som mål å bli integrert i samfunnet og  lære hverandres kultur. Ikke alle som hadde mulighet til å komme, men vi samlet oss likevel.  Vi finner glede og trøst ved å være sammen.

 

Her er jeg som gledet seg for kvelden.

 

 

 

 

Vi valgte Hovde gård. Dette stedet var en gammel skole og gård for en del år siden. Nå er det en restaurant og et hotell.

 

Første som kom var meg og Jessa. Vi kom begge fra Filippinene.

 

Joanna og Chris fra USA

 

Monica fra Poland. Hun er ganske ny i Norge.

Forloveren hennes jobber som kjøkken sjef på stedet og vi fikk hilse på han den kvelden.

 

 

Randi, hun er norsk og Thea fra Filippinene

 

      Leny, moren til Thea og Maria som er fra Bulgaria

 

Skål for dette året og det som kommer!

 

Ja, vi kom jo her pga. maten og her er alle matene vi hadde bestilt.

 

                Damene var sultne, men må ha et minne først!

 

Jeg også!

 

Etter å ha spist maten, vi byttet gave med hverandre. Og jeg fikk en engel. Glemte å ta bilde av andre fordi vi skravlet så mye. hi hi

Etter å ha spist og åpnet gavene, vi ble enige om å snakke om oss selv isteden av andre. De minnerike opplevelser i år, utfordringer og planer neste år. Hver og en delte sitt, men det som var felles  for alle var de opplevelsene vi hadde sist sommer: turen til standene, danset zumba og middag spising ute og treff til hjemmene.

Utfordringer for de som nylig har kommet til Norge er språket og å finne seg et arbeid. Ellers vi trodde at det ordner seg etterhvert.

Vi hadde allerede lagt ut plan til neste år. Noen av oss reiser til hjemlandet for å besøke familien. Vi avtalte å begynne å svømme for å trene en gang i uka fra januar måned. I tillegg til en bowling dag for damene. I februar foreslå jeg at vi feirer kjærlighet måned og jeg ordner lokalet og programmet. Gruppen treffes en gang i måned.

Vel, tiden gikk veldig fort og vi måtte avslutte før midnatt. Men mens vi ventet for hver sin tur til  å betale for maten, tok vi bilder av hverandre….igjen.

 

 

Meg først fordi jeg er bloggskriveren. Hi hi

 

 

 

noen av damene som var ledige!

 

Med dette ønske vi alle God Jul og Godt Nytt År!

 

Hva med deg min venn?

Ha du lyst å dele med meg dine gode opplevelser i år eller utfordringer? Hva med  planer for neste år?

 

Avslutter innlegget med en bønn for deg og meg:


Fristelser overalt…både de gode og de onde.

Kjære Gud, tal til oss, før vi gjør noe galt.

Takk for at de er velsignelse for de som er lydige.

Takk for at når vi vandrer sammen med Deg,

stenger du dørene hvor vi ikke skulle ferdes

og åpner dørene hvor vi bør gå.

Takk for hos Deg er vi trygge!

JOY


18 kommentarer
  1. Så utrolig koselig kveld. Mange fine jenter samlet. Viktig å ha en sånn vennegjeng 🙂 mange bra planer også 🙂 Ha en fin dag Joy <3 Jeg stikker på landet 😉

  2. Hei. Ser at dere koser dere masse i går. Så kjekt å ha ei slik gruppe der dere treffes jenter fra forskjellige land. Det må vere berikende for alle. Tenker det var masse latter å glede hos dere. Vakkre var dere også. Koselig å sjå og lese om.
   Kos deg i dag. Eg skal bare hygge meg hvertfall

  3. gretashobby: Tusen takk! Jeg synes det er artig selv:) Og jeg vi lo mye…til og med uten å drikke alkohol:)
   Masse klemmer fra meg og ønsker deg en fin fin dag!
   I dag, skal jeg bare rolig. Lese blogger nå, bretter og styrker klær etterpå og litt hekling kanskje:)

  4. Taste of earth, for et nydelig navn på buketten av de vakreste jenter fra ulike steder i verden. En sånn gruppe skulle jeg gjerne vært en del av <3 Selv har jeg jo venninner fra hele verden, også som bor i Norge, så vi burde bli inspirert av dere og danne en så fin jentegjeng her også <3 Fantastiske og inspirerende bilder <3

  5. passion4lifeandtravel: Tusen takk:) Det er flere norske medlemmer også her og jeg synes det er så artig. Ulempen er at vi måtte snakke på engelsk fordi noen ikke kunne forstå så mye norsk ennå. Men det blir vel etterhvert. Ja, Koselig ha deg med i gruppen. Synd at du bor langt unna:)
   Ha en fin fin dag til deg!

  6. Så utrolig hærlig og koslig!
   For ikke snakke om spennende når det er så mange kulturer og bli kjendt med! Stilig!!:)
   Såg ut som dere hadde en fin dag og kveld!:)
   Håpe jeg har får neste år, er en tur ut av landet igjen, og få bygget videre på bakkestøtten min, for og komme med videre i livet!:)

  7. Det der så veldig hyggelig ut..mange blide og fine folk også…og det antrekket ditt kledde du kjempegodt..og fargene minner om dagens antrekksinnlegg fra meg..hehe..
   Nå har jeg pakka inn de siste gavene..så da kan jula bare komme ….Ha en fin søndag videre<3

  8. Så koselig Dere hadde det i går og en blid gjeng med flotte damer i godt lag blir gjerne vellykket det. Det var rett og slett artig og se dette med så mange fine bilder av hver og en av dere:-) Nydelig engel du fikk i gave. Håper dere får gjennomført planene for 2015 og det hørtes veldig flott ut:-) Ha en fortsatt fin dag og kos deg så mye. Klem fra Marianne:-)

  9. Så ut som en hyggelig dame aften 🙂 Her begynner familien og samle seg og roen nærmer seg 🙂 Håper dere får en vidunderlig jul og nyter den til det fulle 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg