Overraskelsen!

Det er ikke hver dag man får en overraskelse i posten. Enten det er reklamer eller regninger. Men i dag i 7 tiden om  kvelden, gikk jeg for å se etter posten. Postmannen har vel mye å gjøre i disse tider ettersom han eller hun kunne ikke levere posten tidligere.

Men, i dag kom det en gave fra den godeste Frodith. Jeg har vært med på hennes julekalender og var så heldig å bli trukket som vinner:)  En fin heklet veske. Jeg tenkte på alle de timene hun har brukt på å hekle denne vesken pluss den tanken å kunne glede andre er beundringsverdig. 

Tusen tusen takk Frodith. Hvis dere har ennå ikke vært innom bloggen hennes, så er det på tiden at dere gjør det. Frodith og hennes små røtter sprer gleder og latter.

Hun er nemlig også flink til å tegne og fotografere! 

Jeg koser meg hver gang jeg leser hennes innlegg:)

Tusen takk  Frodith, min venn:)

 

 

JOY

8 kommentarer
  1. Så koselige ord til meg Joy, takk for det <3 Og så fint at vesken kom fram og at du likte den 🙂 Håper du har en strålende kveld min venn <3 Snart har jeg juleferie også, en dag igjen 😀 klemmer <3

  2. Dette var artig Joy og det er bare så koselig og få noe når en mist aner det,men hun sprer mye glede med seg med sine små rotter og ekstra artig at hun har rebuser gående om dagene. Så hva skal vi finne på nå som det straks er over da? Så gratulerer så mye med den fine premien du vant:-) Og så må du ha en fortsatt fin kveld:-)

  3. Hobbystua: Ja, det var så koselig. Lår rebusene er ferdig, finner sikkert Frodith nye eventyr. Egentlig vi har jo nye eventyr hverdag også. Det gjelder bare å se på den.
   Takk for besøket min venn og natta snart:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg