Skatter i skogen

God morgen mine venner. Her i huset er man opp før hanen galer. Jeg er egentlig spent for dagen. Skal på date med mannen min i dag. Herlig!

Enn du? Har dere spesielle planer for dagen?

Deler ut skatter  jeg fant inne skogen den grønne.

Ellers ønsker jeg alle sammen en hyggelig feiring.

 

9 kommentarer
  1. Det skal bli fint med vår igjen og muligheten for å finne artige syn å glede seg over. Jeg har tenkt å finne liljekonvall denne våren. Det er det så lenge siden jeg har sett!
   Må dagen og daten din med mannen din bli fin! Selv lurer jeg litt på om jeg skal gå i gudstjeneste i dag. Ellers har jeg ingen planer. Kanskje jeg skal prøve meg på litt maling igjen. Kanskje det blir morsomt. 🙂

  2. Så flotte bilder! Godt å se andre også er fascinert av sopp! De er jo vakre der de kommer seg frem over alt! Hvitveisen regner jeg med er fra sist vår? eller har våren kommet så langt hos deg`Ha en god dag!

  3. du er så flink med å legge ord på ting og tang, og veldig flink med å ta bilder, gratulerer så meget, nydelig blogg du har, jeg har sett litt på den , og må si at jeg beundrer deg så meget , ønsker deg lykke til med videre og takk for du deler bilder og diverse med oss. sender mange tusen blogg klemmer til deg og ønsker deg en fin dag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg