Dagens høydepunkter

Opps! Før man vet ordet av det er det kveld igjen. Dagen har vært innholdsrike, i hvert fall for min del og håper til deg også.

Dagen hos meg begynner alltid i fem tiden hvor jeg bruker tiden først til en stille stund med Gud og  etterpå forsette med å lese en del blogginnlegg og legge ut noe. Det blir første høydepunkt.

Så bli det frokost med min kjære som er hellig for oss to…særlig når mannen ordner frokost til oss. Varmer opp teen min og rister to brødskiver for meg. Jeg er jo bortskjemt av kjærlighet her hjemme. Han får masse kyss og klemmer tilbake. Man kan ikke gi for mye takknemlighet heller..

Nå er det fredagskveld og det er godt å se seg tilbake på hva gjorde ens dag spennende.

På arbeid i dag begynte jeg dagen med  steke sveler for å servere til de eldre at åt kaffe.

Så ble det bingo..populær aktivitet for alle. Artig å vinne premie:)

 

Dagens aktiviteter ble avslutttet med en konsert. Vi leide en mann som heter Dagfinn Gården for å underholde

og han fikk danseføttene til å virke.

De eldre, ansatte og sykepleier studentende danset så mye at alle sammen ble svette. Men så artig var det. Det va mye klapping og alle har sunget med.

Arbeidsdagen ble avsluttet med kaffe og kake som sykepleier studentene bakte og spanderte til alle fordi det var deres siste arbeidsdag på sykehjemmet denne gangen.

Ikke noe rart at jeg elsker jobben min:)

Min trofaste mann  ventet som regel hjemme med varm middag:) Dagens høydepunkt det også.

Til slutt, dro jeg til Ørland Kirke for å delta ( jeg ble invitert) til Internasjonal Kvinnebønnedag. Det er felles for hele verden.

Det var da veldig koselig det også selv om jeg var den eneste som var en utlending.

Jeg trodde at det var fra flere nasjoner, men  det var flere utlendinger som ble invitert, men det var bare jeg som kom.

Men artig å være sammen med norske damer også. Jeg ble sittende med en eldre dame og som dere vet, jeg er ekspert til å snakke med dem. Flere års erfaring:)

Så det var mine høydepunkter i dag.

Hva med deg?

Natta

JOY

 

 

 

 

 

14 kommentarer
  1. Hørtes ut som en koselig dag og trivelige bilder:). Jeg har besøk av bigsis, kjekt og så skal jeg i dåp på søndag, gleder med masse:)

  2. Koselig med en mann som steller i stand både frokost og dessuten middag til kona når hun kommer hjem fra jobb! Du er vel hans “Joy” eller glede vil jeg tro, og du viser at du setter pris på det han gjør. Det betyr mye at man ikke tar hverandre som en selvfølge! Fin uniform – kake fra studentene! 🙂

  3. For en fin dag du har hatt! <3 Mye å være takknemlig for! 😉
   Jeg har også vært på konsert med Dagfinn Gården! 😉 Har til og med danset swing med han. Tihi.. 😉 God natt Joy. Vi blogges. 😉

  4. Jeg er medlem av Gofotn danseklubb her i Skaun, og Dagfinn er ofte her å spiller. Eller bare for å danse! 😉
   Han er flink til å danse altså! 😉 Du får by han opp neste gang. 🙂

  5. Det høres ut som du har hatt en virkelig flott dag. Og det at mannen din varter deg opp og viser sin kjærlighet på den måten, det gjør meg varm i hjertet <3 Blir så glad av å lese sånt 🙂
   Dagen min har vært koselig den også. Jeg har vært litt slapp i dag. Ikke så uvanlig det 🙂 Så jeg har brukt store deler av dagen til å være litt på nett, her på bloggen. Skrive ikke mindre enn 3 blogginnlegg. Og så har jeg lest litt i en ny bok jeg har begynt på. I tillegg har jeg fått ryddet litt. Så dro jeg ut på tur på stranden, og så solnedgangen. Og etterpå ringte min datter og ville finne på noe sammen med meg. Og da dro vi til Stavanger og gikk på Starbucks, og ruslet litt i gatene. Veldig koselig. Nå er det natten 🙂
   God natt og god helg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg