Gammel og glemsk

I går hadde jeg gjort noe som gjorde meg så trist. Jeg hadde lovet et ektepar at jeg skulle på et møte hos dem og jeg hadde gledet meg til det møte i lang tid på forhånd, også kom dagen og jeg glemte det rett og slett. Jeg som ikke pleier å glemme en avtale i det hele tatt og alltid kommer for tidlig til møtene. Min mann sa at når jeg glemmer et så viktig møte for meg, da har jeg for mye i hodet.  Heldigvis, ble jeg tilgitt etter at jeg ba om tilgivelse dagen etterpå fordi jeg glemte avtalen.

Da jeg våknet etter middagshvilen i går, glemte jeg at jeg skulle på det møte og ble med mannen min isteden på en sykkeltur for  å se på et fugletittetårn.

Der er fugletittetårn

Plassen heter 

Veldig fint i område

Vi så en mann der…mulig han er ornitolog eller har han det bare som en hobby. Mannen minn hadde snakket med han. Han bruker mange timer og dager for å studere bestanden. Jeg sa til min mann at jeg er heldig fordi hobbyen hans er å titte på meg isteden av fuglene:)

 

Nærbilder av flora og fauna

I dag ettersom sola skinner, hadde mannen min dekket til middag på veranda. Og da jeg kom hjem fra arbeid, var det bare å sitte ned og spise middag. Så snill mann skal man lete lenge. Jeg er heldig som  har funnet han.

Grillet kylling

Og grønnsaker

Enn du? Hadde du glemt en viktig avtale noen gang?

Med dette ønsker jeg deg en deilig kveld.

6 kommentarer
  1. Ser veldig fint ut der i det fugleområdet 🙂 Kjekt å kunne se noe sammen med den man er glad i <3
   Jeg er veldig glemsk. På dårlige dager kan jeg glemme hvor jeg skal, selv om jeg er på vei dit. Men det er nok sykdommen min som gjør det sånn. Av og til når jeg skal fortelle noe, kan jeg plutselig glemme enkelte ord. Og det er ikke noe gøy. Jeg har opplevd å begynne å lage middag, og så har jeg glemt hva jeg skulle lage, mens jeg står der på kjøkkenet.
   Kan dere grille ute der dere bor? Her hos oss er all bruk av grill og åpen ild strengt forbudt i disse dager. Har vært forbudt i en tid nå. Det er så fryktelig tørt.
   Kos dere masse videre sammen, og så husker du sikkert bedre når du fikk den påminnelsen <3

  2. Eva: Ja, vi råder ikke over vår helse. Glemsomhet sniker inn dess eldre vi blir. ?
   Det er ikke grill forbudt her ennå. Ikke hjemmegrill i hvertfall.
   Takk for besøket og ha en fin lørdagskveld?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg