Frittgående gris

Har du hørt om frittgående gris før? Jeg har hørt om frittgående høner før, men ikke frittgående gris. Men i går da jeg skulle til vår søndagstreff, så jeg dem. Spankulerte ute. Jeg trodde først at de kom seg ut av buret. De var to stykker, men det var bare den ene som kom og hilste på oss. Fikk vite etterpå at de var kjæledyrene til nabo og de er frittgående. Den ene heter Sonja og den andre heter kotelett. Så søt da:)

Kanskje er det han som heter kotelett?

Jeg hadde laget grønnsaks wok til vår søndagsmøte.

Og her er gjengen. Til min venstre side er fra Mexico.  Ellers resten av oss er fra Filippinene.  Praten gikk på engelsk og norsk:)

Det var min gårsdag.

Min dag i dag har gått fort. Mye å gjøre på arbeid, men mye kos også.

Jeg spurte en eldre dame i dag om hva som gjør henne glad og hun svarte at når hun ser andre glad, blir hun også glad. Og det var fint sagt! Som jeg skulle ha sagt det selv:)

Enn du? Har du sett en frittgående gris før?

Eller hva som gjør deg glad?

8 kommentarer
  1. Så søt gris 😀 Skikkelig tjukk og god 😀 Så koselig gjeng du er sammen med 🙂 Har du vært i Galleriet i dag? Du henger der nede så fint på veggen 😀 Ha en fin dag <3

  2. Så herlig 😀 må innrømme at jeg aldri har sett frittgående gris,, men å kalle en for “kotelett”, det er jo nærmest en trussel 😛 Flott gjeng til flott servering 🙂 Artig innlegg, kanskje man skulle kalle de for “løsslupne griser”, det ble liksom mer svung over det 😀

  3. Ja jeg har hatt en minigris jeg..og den gikk fritt..men ble litt hissig, så vi måtte ha den i innhegning etterhvert…Søte som bare det….Ja det å se andre glade..det gjør meg også glad! Flotte bilder!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg