Akerhus festning

Hei på deg!

Hvordan dagen din har gått?

Dagen min har vært strålende.  På arbeid var vi ut en tur med de eldre og hadde felles uteaktivitet med barna fra en barnehage. Rørende øyeblikk mellom de eldre og barna som rørte hjertene.

Blomsterbukett en eldre mann hadde fått fra en av barnehageungene var verdt enn gull. Det varmet den eldremanns hjerte.

Nå snakker jeg en strålende dag og da deler jeg ut gjerne en dag da jeg hadde det strålende. 

Da min søster og jeg var i Oslo, skulle vi se Akersbrygge. På vei ditt så vi en festning som vi ikke visste hva det var. Jeg spurte en forbigående hva som var der ettersom det var en del folk som strømmet ditt. Han sa at det var en flott utsikt på baksiden. Og når det var snakk om en flott utsikt da ville jeg og søsteren min  dra selvfølgelig dit.

Men da vi begynte vandringen, fant vi fort ut hva stedet heter. Det var Akershus festning og gjett om vi ble glad å fa stedet.

Det sies at Akershus festning er en av de mest betydningsfulle festningene i norgeshistorien. Den ble opprinnelig bygget som en middelaldersk kongeborg med sete til kongens representanter, strategisk beliggende på Akersneset i Oslo. ( wikipedia)

Her er bildene.

Det var den andre strålende dagen:)

Har du vært til Akersfestning?

8 kommentarer
  1. Ja, det er fint der inne, og spennende å gå å ta bilder der synes jeg. Jeg og Kjersti tok jeg noen fine bilder ved murene der i fjor også. Alltid gøy å gå der 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg