50- årsbursdag

Har du noengang opplevd at dagen skulle hatt flere timer en 24?

I går hadde jeg slik. Begynte dagen med online chat med mine 6 barnebarn på filippinene. Klokka seks her og klokka 2 på ettermiddag der. Det var herlig stund det for bestemorshjerte. Etter en deilig frokost med gubben min, tok jeg fatt på oppgavene.

Pyntet huset til jul og pakket noen gaver. Opp og ned loftet og kjeller for å hente julepyntene og gjemme andre pyntene som ble erstattet overalt med julepyntene. Så, kjerringa fikk trimmen sin uten å dra til treningssenteret.

Dagen lovet et herlig vær.

Merket at jeg begynner å bli gammel. Etter alt pyntingen og innpakning av gaver…selv om de var bare få…følte jeg at jeg ble påkjørt av en bil. Det verket overalt og ordet utmattet var bare førbokstaven. Trengte masse hviletid etterpå.

Ja, ja. Jeg var invitert til en 50-årsbursdag og ettersom han som skulle ha bursdag har vært en viktig persom for meg, måtte jeg bare feire med han.

Her var gamle kjerringa:)

Og Philip som skulle feire 50- årsbursdag sammen med sin nydelig kone Adeline.

Philip er på språkopplæring hos meg på aktivitetssenter der jeg jobber. Og han er veldig flink til å jobbe. De eldre elsker han. Kona har språkpraksis på en barnehage

Resten av familie var også med og noen venner. Philip og Adeline har fire barn tilsammen.

Vi spiste på en restaurant i nærheten og vi fikk lov til å ta med kake og her sang vi bursdagssangen. De andre som spiste der sang også med. Det var artig.

Lokalet er også pyntet til jul. Det er koronatider, men det var en del folk som spiste der. Noen kjente fikk også smake på kaken:)

Våknet klokka fire om natta i dag og månen ønsket meg god morgen.

Klokka er snart 9 og jeg hadde allerede rukket å ha andakt med Gud og trene på stuagulvet. Må forbrenne mye kalorier etter alt maten i går. OG nå blogging.

Drar du på en bursdagsfeiring i disse tider hvis du blir invitert?

Har du pyntet til jul?

Avslutter med dagens ord:

Og bønn:

Thank You Oh God for you are our everlasting God. The Creator of everything. With You, we can stretch our wings of faith and fly. We can walk in the path of obedience and not get tired. We can move to our daily tasks and not grow weary. We can serve you steadfastly because our patience and strength come from You.

Let us be joyful through our challenges knowing that victory is ours through you. Let us be kind to one another and be a support to each other. I pray in Jesus name. Amen

10 kommentarer
  1. Så koselig å feire med venner 🙂

   Og du er oppe tidlig og har startet dagen med god trening og ord med Gud 🙂

   Ønsker deg en fin fin 1. søndag i advent 🙂

   klem

  2. Så hyggelig med en slik feiring! Ja, jeg drar på feiringer om det er innafor reglene som her! Veldig viktig å gjøre noen slike koselige ting! Klem 😘

  3. Du ser slettes ikke ut som ei gammel kjærring! 😅 Du er ei flott, fin og vakker dame, i en superstilig kjole! Men selvironi er flott! Ser koselig ut med bursdagsselskap, ja. Jeg har ikke blitt invitert i bursdag på lenge, så slipper å ta stilling til om jeg skal dra eller ikke 😜 Ja, har pyntet til jul, men ikke satt opp juletre enda. 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg