Tilbakeblikk:
Jeg har vært hjemme i over to uker nå, men fortsatt har jeg en del opplevelser på Filippinene som jeg ennå ikke har delt. Blant annet frokost på Malagos Resort jeg og min datter Michelle besøkte.
Det er like greit med variasjon av mat innlegg for jeg tror jeg hadde delt julemiddag flere ganger allerede som besto av ribbe og tilbehør:)
Deres egne produsert kakao
Og frokost buffet
Dilis er fritert små tørrfisk
Vakker omgivelse:)
Og selvfølgelig vi ble jo kjempemette:)
Men nå er det tilbake til brødskive og brunost:) Det er bra det for jeg kunne ikke spise frokostbuffet hverdag for da kommer jeg til å bli kjempestor:)
Hva bruker du å spise til frokost?
Takk for titten:)
4 kommentarer
Koselig md tilbakeblikk – og vakre omgivelser 🙂
Her går det mest på havregryn og rosiner i melk…. men på hotell blir det mere frukt og yoghurter og skive med egg og slikt 🙂
Godt å minnes:)
Takk for titten:)
Virkelig vakre omgivelser, og utrolig mye god og spennende mat! Det hadde vært spennende å smake dilis og bangus! 😀
Jeg spiser vanligvis smoothie og salat til frokost ca. annenhver dag, men jeg spiser ikke før ca. 11 – 12. 🙂
Hyggelig å høre:)
Du spiser sunt:)
Takk for titten:)