Ja, det er påske og på Filippinene faster de for kjøtt. Så for å være med litt på tradisjon fra hjemplassen serverte jeg sjømat i dag. Det er ikke sikkert du spiser blåskjell, men vi gjorde det her hjemme hos meg:) Oppskriften fikk jeg fra min datter på Filippinene. Men jeg tilsatte mer andre ingrediensene enn oppskriften hennes.
Ingrediensense som jeg woket sammen i smør: chili, hvitløk, løk, blåskjell, kikkerter
Lagt i en bakingsform med ost på toppen og bakt i 200 grader i 10 minutter.
Resultat.
Spist med ris. Kjempegod syntes jeg og min mann.
Gårsdagen var jeg ikke helt i form, men dro likevel til søndagsmøte fordi det var jeg som skulle dele ordet.
Koret
Forsamlingen. Ingen sovnet 🙂
Etter møtet….fortsatt fint vær
I dag fikk vi besøk av svogeren med barn og hennes samboer. Jeg fikk påskegave. Artig.
Enda mer inspirarasjon til å hekle:)
Jeg serverte vafler. Glemte å ta bilde:)
Bakte blåskjell så veldig godt ut. Det har jeg lyst til å lage en dag elsker blåskjell.
Fint bilde av deg og herlig gave da, nå kan du hekle enda mer lapper og/eller pynt.
Så bra at du elsker blåskjell:)
Takk og takk! Ja, jeg bør hekle litt mer:)
Den retten har jeg aldri sett før, det så veldig godt ut. Koselig med gave da.
Den må prøve:)
Ja, det var det:)
Spennende mat du lager altså <3 og så koselig med garn i påskegave – midt i blinken for deg!
Takk og takk. Sant:)
Næææh, blåskjell er ikke for meg…
Høres koselig ut med besøk, og fin gave fikk du også 🤩
Ikke mange som spiser blåskjell:)
Artig med besøk og gave, ja:)