” Hva skal vi ha til middag i dag?” spurte Hr Happy. Jeg sa ” Biff stroganoff.” Planen var i hvertfall det.
Fremgangsmåten
Brune løk, hvitløk og oksekjøtt
Jeg skulle egentlig ha tomatpuree i følge oppkriften jeg har funnet på internett, men jeg valgte å bruke tomatbønner i tomatsaus ettersom den har stått i matskapet siden i fjor. Og jeg har ikke sjampinjonger, så jeg brukte asparges som jeg også hadde i skapet. Og ettersom jeg elsker gulrot, jeg blandet det også i gryten. Og rømme selvfølgelig.
Kokte kjøtt og gulrøtter møre med to kopper vann, kjøttbuljong, salt og pepper.
Tilsette til slutt tomatbønner, rømme og asparages.
Og jeg må ha chilipepper
Brune litt sausen med sukkerkulør og øystersaus
Servert med salat som består av mango, agurk og tomater som jeg hadde i kjøleskapet. Og poteter grillet i airfryer.
Og det ble Biffgryte ala Fru Happy. Og Hr Happy nytet maten:)
Hva spiste du i går til middag?
Fint å bruke det man har 🙂 Vi hadde spaghetti og kjøttdeig 🙂
Det er sant:)
Spaghetti står må menyen min denne uke:)
Kan godt forstå at Mr. Happy nøt maten. Her var det restrer fra søndag, skinkestek med potet, salat, surkål og en saus til 🙂
Det ble rester hos oss i dag også. like godt:)
Det ser deilig ut! 🥰🥰 igår spiste jeg salat som overtidsmat på jobb!
Salat er sunt og godt:)