Jeg fortalte til min yngste datter at dagens lunsj var chopsuey. Hun spurte meg om jeg hadde laget det ettersom det er kinesisk nytt år. “Nei” sa jeg. Jeg bare fikk lyst på det.
Og hvis du får lyst på det. Her er oppskriften:)
Ingredienser: en squash, 1 stor gulrot, halv purreløk
3 båter hvitløk, en paprika og en løk skåret i biter
1/2 kinakål og en blomkål
Stekte flesk i airfryer
Fremgangsmåten:
Frese løk og hvitløk i pannen. Jeg brukte fett etter stekte flesk i airfyen.
Ha i gulrot og steke i ca 2 minutter
Ha i blomkål, purreløk og sguash og stek videre i 5 minutter og blande en buljong med halv kopp vann
Ha i kinakål og paprika og blande teriyake saus
Teriyaki saus: en kopp vann,1/4 soyasaus, 1 ss øystersaus,5 ss brun sukker, en ts revet ingefaær,1 ts hvitløksalt,
jevning: 2 ss maisenna og 1/4 kopp vann. Stek noen minutter til. Grønnsakene skal være “al dente”.
Toppet med stekte flesk til slutt.. Spiste med ris:
Har du smakt “chop suey” før?
Har smakt det 🙂 Veldig godt 🙂
Bra:)
Åh.. det så fristende ut 😃
Ja, det var godt:)