Chopsuey ( Filippinsk rett)

Jeg fortalte til min yngste datter at dagens lunsj var chopsuey. Hun spurte meg om jeg hadde laget det ettersom det er kinesisk nytt år. “Nei” sa jeg. Jeg bare fikk lyst på det.

Og hvis du får lyst på det. Her er oppskriften:)

Ingredienser: en squash, 1 stor gulrot, halv purreløk

3 båter hvitløk, en paprika og en løk skåret i biter

1/2 kinakål og en blomkål

Stekte flesk i airfryer

Fremgangsmåten:

Frese løk og hvitløk i pannen. Jeg brukte fett etter stekte flesk i airfyen.

Ha i gulrot og steke i ca 2 minutter

Ha i blomkål, purreløk og sguash og stek videre i 5 minutter og blande en buljong med halv kopp vann

Ha i kinakål  og paprika og blande teriyake saus

Teriyaki saus: en kopp vann,1/4 soyasaus, 1 ss øystersaus,5 ss brun sukker, en ts revet ingefaær,1 ts hvitløksalt,

jevning: 2 ss maisenna og 1/4 kopp vann. Stek noen minutter til. Grønnsakene skal være “al dente”.

Toppet med stekte flesk til slutt.. Spiste med ris:

Har du smakt “chop suey” før?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg