Spansk og norsk mat

I går fikk jeg ånden til å lage en spank rett. Paella.

Fant opprinnelsen av Paella her

Opprinnelsen til Paella.
«I alle Valencias land hersker paella, med strålende og variert herlighet. Valencianeren er fantastisk. Ingen kan protestere mot kvaliteten, som har blitt opprettholdt uten å besvime gjennom århundrene: siden dagene da en ambassadør for Ludvig XIV (1638-1715), klok i all kulinarisk kunst, døde imidlertid etter tre dager etter landstigning, full av valenciansk paella, helt til i dag, da en av de store kirurgene i Amerika betrodde meg at for en valenciansk paella som den han nettopp hadde smakt ville han endre hele Prado-museet ” Gregorio

Oppskriften fant jeg her

I oppskriften står det bladpresille, men jeg brukte ikke det ettersom vi er ikke glad i persille hjem hos oss. Krabben sto ikke i oppskriften, men siden jeg hadde det fra fryseren brukte jeg det. Det hender det at oppskriften blir ikke fulgt fra punkt og prikke hos meg ettersom av og til har jeg ikke alt ingrediensene. Men jeg improviser:)

En del av ingrediensene.

En fest  måltid for meg og Hr. Happy. Det smakte kjempegodt. Rester ble dagens middag.

Etter herlig måltid, fikk jeg lyst til å bake Pan de coco og kanelsnurrer. Oppskriftene fant jeg på nett:)

Ikke noe snakk om kalorier i går. Vi bare koste oss med god mat.

Bruker du å kose med mat i helgene?

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg