Takk og atter takk!

 

Kjære Gud. Den allvitende og allmektig. God og kjærlig. Takk for påminnelse til å glede oss i Deg.

Til å ikke bekymre oss for noe, men komme til Deg med alt som plager oss, som bekymrer oss, ting som stresser oss eller vi er redd for og også takknemlighet for det er tusen ting vi kan takke Deg for.
Takk for at når vi gjør det, Din fred som overgår all forstand skal bevare våre hjerter og tanker i Jesus Kristus.

Hjelp oss til å gi akt  på alt som er sant, alt som ære verdt, alt som er rettferdig, alt som er rent, alt som verdt å elske, alt som folk taler vel om, alt som duger og ros verd.
Alt som vi har sett og hørt hos Deg…hjelp oss til å gjøre det. Og takk for at Du skal være med oss gjennom alt disse. Og med deg, makter vi alt.

Hjelp oss til å styre tankene våre slik at vi ikke gi etter for hva denne verden frister oss til å tenke. Tanker som reiser seg mot kunnskapen om Deg.

Fyll hjertene med lovprisning til deg som når vi ser fascinerende og fargerike soloppganger og solnedganger. Når det bugner av mat på bordet og vi har tak over hodet. Når vi kan se og høre og bevege oss. Når Du går sammen med oss i motbakker og i dalene.

Takk for at Du er en rettferdig Gud. Du dømmer verden med rettferdighet.
Du er en borg for alle som søker ly hos Deg, til alle som er i nød.

Takk for styrke til hverdagen, for legedom i Dine ord, for trøst og oppmuntring. For livet og for lyset. Og for kjærligheten Din. Jeg ber i Jesu navn. Amen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg