Rosa blogger!

For en gang skyld, kan jeg kalle meg en rosa blogger. Det er på grunn av drakten og kofferten og at jeg er en blogger, ikke på grunn av  at jeg er kjendis, for det er ikke jeg. Låner bare tittelen fra  kjendisene:)

Men hvor skal den rosa bloggeren drar hen?

Det var meldt storm den dagen og det kom mye snø, men det hindret ikke meg til å reise. Jeg både gledet og gruet med denne dagen. Gruet pga. dårlig vær og at jeg måtte dra fra katten min som var nødt til å være ute i minus grader. Heldigvis har jeg  snille naboer som kunne mate mitt kjæledyret mens jeg var borte. Og hun overlevde:)  Samtidig, gledet jeg meg for å være sammen med familien.

Ja, den rosa bloggeren skulle til Kragerø. Hun var blitt invitert av niesen sin som heter  Lindsey, som bor der med familien sin. Hennes yngste sønn skulle dåpes den helga.

Her bor dem. 

Som sagt,  var det storm den dagen og det var mye forsinkelser. Vi ( søsteren og svogeren)  ventet på flyplassen fra klokka 12:30  til klokka 18.00 før flyet gikk.  Men vi kom frem til slutt. Ble hentet av mannen til  niesen min og ble kjørt til  Villa Bergland Hotel etter at vi  hilste på familien og fikk mat.

Her er hovedhuset til hotellet

Vi bodde på nr 11

Dagen ettterpå gikk vi en tur for å se oss om. Det var ikke snø og det var  nydelig vær faktisk.

Tok sjansen å ta noen bilder for å fange de dyrebare øyeblikkene

solen skinte med sin strålende glans

Bli med å se rundt omkring i Kragerø

Fine hus

Kragerø kirke

 

 

 

Her er Vinmonopolet

Restaurant ved sjøen

 

en del av sentrum

Eventyret forsetter  i neste innlegg. 

JOY

 

9 kommentarer
  1. Mange rosabloggere som ikke er kjendiser..men de drømmer om å være..Men du kledde den rosa kåpen og kofferten – ser ut som du hadde en fin tur også. Det er alltid koselig å se andre deler av landet og så lenge du hadde snille naboer som passet pusen din så tror jeg ikke hun hadde det vondt heller:) God natt fra her til der:)

  2. Anne Marie: hi hi. Det var bare en tilfeldighet med kåpen og kofferten. Så ideen kom fram om tittelen da jeg så bilde.mitt.
   Ja katten har hatt det bra. Det er egentlig tak over trappen vår og jeg la kurven hennes med ullteppe underlag og matskålen utenfor døren. Yes, det gikk bra med henne. Nå er vi sammen igjen:)
   Ja ja. Jeg må vel prøve å sove igjen:)

  3. Hi hi. Rosablogger for en dag. Jeg ligger vist nederst i rangstigen:) artig allikevel.
   Ja! Kragerø er et fint sted. God morgen forresten:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg