I dag er solen fraværende hos oss, men det er bra temperatur allikevel. Jeg skulle handle i dag og fant ut at jeg skulle bruke samme kjolen jeg brukte i går til søndagsmøte i Sentrumkirken.
Jeg så at det var tilbud på kyllingfilet og da fant jeg ut at jeg kunne lage en filippinsk rett av det. Kyllingfilet kokt i kokos som spises med ris.
Ingrediensene: kylling ca et kilo, 1 ss kylling suppebuljong, 2 ss fiskesaus, en løk, 4 båter hvitløk, 2 ss ingefær, et stykke sitrongress, og 2 stykker med chilipepper.
I tillegg en papaya grønnsaker. Kjøpes i en Asia butikk
. Jeg brukte bare en boks med kokosmelk for det var nok.
Fremgangsmåten:
Woket løk, hvitløk, chili, ingefær noen minutter før man tilsette kylling og papaya grønnsaker som jeg delte i små biter. Tilsett kokos melk, fiskesaus og 1 ts salt eller etter smak. Kokos ca. halv time.
Mannen min som var ikke glad i kokosmelk var skeptisk, men etter å ha smakt retten, sa han at den var veldig godt:)
Det var middagen vår i dag klokka 12.00:) Vi spiser tidlig middag her i huset ettersom vi er alltid opp tidlig og spiser tidlig frokost.
Har du brukt kokosmelk i maten?
Dette så veldig delikat og godt ut 🥰 Jeg har brukt kokosmelk i noen asiatiske retter, men det er noen år siden sist. Ha en fortsatt fin mandag, klem 🤗
Takk. Det var det. Godt å høre at du også har brukt kokos melk:)
En fin mandag til deg:)
Jeg måtte innom bloggen din å kikke på kyllingretten. Jeg elsker kokossmaken i mat og drikke, og sammen med kylling passer det jo utmerket. Takk for oppskrift.
Takk for besøk og håper du vil like det:)
Både hørtes og så godt ut 🙂
Takk og takk:)
Det ser jo helt nydelig ut! Jeg er ikke så vant til å bruke kokosmelk, men brukte det i en kake til barnebarnets dåp! 🙂
Ja, man må prøve seg litt og se om det smaker:)
Dette så godt ut 😍
Jeg har brukt kokosmelk en del de siste årene. Jeg måtte venne meg til smaken og nå syns jeg det er veldig godt 🙂
Takk for oppskrift 🥰
Ja, det er godt:)
Takk for titten:)