Moussaka ala Fru Happy

God morgen til deg:) Let me tell you a food story:)

Vel,jeg vet ikke om du hadd elaget Mousaka rett før, men denne er min vesjon. “Moussaka med aubergine”

 

Kjøttsaus: Jeg stekte i smør 4oo grams kylling kjøttdeig, en løk, to store tomater, halv boks med tomatpuree, 3 båter hvitløk, i ts basilikum, salt og pepper, 1 ss sukker,  litt rosmarin, litt chili, en kjøttbuljong, og 2 ts oregano

Skåret i tynne skiver 3  tre store poteter og kokte dem ca 5 minutter.

Ostesaus: 1 ss smør, 2 ss hvetemel, 3 dl melk,100 grams revet ost og salt og pepper.

Forstek aubergine som er skåret i biter og smurt med oliven olje og drysset med salt og pepper i ovn ca 10 minutter i 225 grader

Legge lagvis i en stor form

til slutt ostesausen

Og resultatet:)

Jeg tok utgangspunktet fra ” Trines matblogg” egentlig, men utelot andre ingredienser som  jeg ikke har og som jeg ikke liker som kanel osv. Brukte også andre type kjøtt. Sp derfor ” Moussaka ala Fru Happy.”

Og jeg har begynt med et nytt prosjekt. Det skal bli en genser…håper jeg:) (Restegarn)

6 kommentarer

    1. Jeg har aldri laget Moussaka selv, men fått det servert hos venner. Ingen av oss er begeistret for aubergine, så det har vi droppet. Må innrømme at din så veldig god ut, og jeg ble sulten når jeg leste oppskriften 😋 Ønsker deg en fin torsdag, klem 🤗

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg