Hvis du har lyst å lese tidligere innlegg:
Så til dette innlegget:
Puto er dampet riskake på Filippinene. Vi servere det som snack, dessert eller som tilbehør i en annen rett som nudler, makaroni suppe eller gryterett.
Oppskrift fra denne linken.
I følge oppskriften blandes tørre varer for seg og væske for seg slev og blande det sammen til en fin røre. Settes i kjøleskapet i 45 minutter
dele i porsjoner og ha i ulike matfarger
Jeg brukte små små silikon former. Ost på toppen
Resten fordelte jeg i større former for jeg har ikke mer små former:)
Resultat etter ha dampet i 20 minutter. Fem minutter mer til større former.
Disse skal jeg ta med ti afrikanske venner som jeg skal være med å besøke i morgen. Resten spiser jeg og Hr. Happy.
Har du smakt denne riskaken før?
Hvis du har lyst å prøve, klikke du bare på linken øverst hvor jeg hentet oppskriften:)
Aldri smakt, men dette ser jammen spennende og godt ut😋
Ja, det var godt:)
Så spennende! Skulle gjerne smakt dem, men da må jeg vel lage de selv 😉😄
Spennende! Har aldri smakt det <3
Det var virkelig flotte farger på maten, det bare elsker jeg. Ser nydelig godt ut.
Tusen takk for kompliment:)